Császárral szült anyukák! Hasizom gyakorlatokkal sikerült lapossabbá tenni a hasatokat? Ha igen hány hét/hónap alatt?
Szia!
Neked előtte „lapos” hasad volt? Nyilván ettől is függ, mennyi időre van szükséged, hogy az izmaid alapból mennyire voltak karbantartva.
Nekem előtte az volt, utána, hát, nem annyira :), de buzgó voltam, és naponta szépen tornáztam, míg a gyerkőc aludt, így pár hónap alatt viszonylag helyreállt.
De sajnos azt nem mondanám, hogy olyan, mint régen. Azonban ez szerintem nem függ a császártól, a terhesség alatt nyúlnak meg az izmok (és nálam a köldököm sem olyan már, mint volt). De azért nem panaszkodom (inkább a fenekemmel vannak gondjaim mostanság az ülőmunka miatt :).
Szóval hajrá!
egyszer nekem is az volt,de ez már a 2.szülésem volt és már eleve nem indultam lapos hassal.most 2hónapos a babám és nagyon zavar,hogy még mindig van hasam.szerencsére nem nagy,-de engem zavar. és kiváncsi voltam a tapasztalatokra,hogy kinek hogy sikerült elérnie..!
de nem igazán írt senki rajtad kívül!
na,mindegy!
azért köszi!
megpróbálom minél előbb rávenni magam egy kis tornára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!