Megéreztétek azt, hogy mikor fogtok szülni?
Figyelt kérdés
Állítólag minden nő megérzi azt, hogy mikor fog megérkezni. Igaz ez?2009. szept. 22. 09:38
11/16 anonim válasza:
Mi még egyben vagyunk. Nekem valahogy az a gondolat jött hogy a hétvégén megszülök, de hogy honnan?? Első baba lesz. Nagyon jól vagyok. És a babám is ellubickol odabent. Majd megírom hogy bejött-e vagy sem. :)
38 hetes kismami
12/16 anonim válasza:
Én nem éreztem, sőt...
8 napot túlhordtam, már mindenki ideg volt, hogy mikor szülök már, de én tök jól elvoltam egyben a lányommal, eszem ágában nem volt megszülni:.)
Aztán mikor jöttek a fájások, még a szülőszobán is azt gondoltam, hogy ezt a napot nem szülésre teremtették, és semmi kedvem most ehhez...
De azért gond nélkül kibújt és megszerettük egymást:-)
13/16 anonim válasza:
Hát nekem lövésem se volt,h mikor fogok szülni...az első 40+5 hetesen,a 2.babám 37+3 hetesen született.Mégsem éreztem semmit,mert minden tünet nélkül kinyíltam...
14/16 anonim válasza:
Én áprilisra voltam kiírva, és azt tudtam, hogy nem áprilisi baba lesz. Aztán a sors úgy hozta, hogy februárban koraszültem. Hát, azt megéreztem, hogy nem hordom végig, de azt azért álmomban sem gondoltam volna, hogy ennyivel hamarabb jön.
15/16 anonim válasza:
Én nem éreztem semmit. A kiírt nap előtt tippelgettünk a párommal, hogy na vajon mikor jön. Napra pontosan érkezett.
16/16 anonim válasza:
Szia! Én november 6-ára voltam kiírva, de már a 8. héten éreztem, hogy október 26-án fogok szülni. Majdnem bejött, 27-én szültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!