Megéreztétek hogy elöbb fogtok szülni?
Nekem hasonló volt a helyzet. A 31 héten a doki kiszúrta, hogy nagyon kevés a magzatvíz, nagyon rossz az áramlás a köldökzsinórban, és 3. fokban érett a lepény. Akkor 1800 gramm volt a babóm, hetente kétszer jártam vissza kontrollra, és úgy voltunk, hogy csak még egy hetet, csak még egy hetet.... Most 39 hetes vagyok :) Igaz most is megvan a heti 2 kontroll, de a szülésnek semmi jele, a babám 3600 gramm, és meg lassan falra mászok, annyira szeretnék szülni. De esze ágában sincs kibújni a kislányomnak, úgy hogy valószínűleg indítani kell majd... Ahhoz képest, hogy nekem is azt mondta a doki, hogy csak a 34-35 hétig jussunk el, a végén még túlhordom :)
Ne aggódj, engem eltiltott a doki a munkától, idegeskedéstől, mindentől, azt mondta, ha megtudja, hogy nem az utasítások szerint járok el, befektet a kórházba. Hát én hallgattam rá, meg is van az eredmény :)
Sok sikert, és ne aggódj!
Szia.
En nagyon feltem a fajdalomtol, mert hatalmas babat josoltak az uh kepek alapjan.
4-5 kilo kozottit, de a doki szerint inkabb 4.5 kilo vagy afolott lesz.
Igy a 37. hettol mondogattam a lanyomnak, hogy mar babaja nem lesz ha kijon, mert minden ok Vele, csak nem lenne olyan nehez kibujni azon a kis lyukon ha nem 4-5 kilos hanem kisebb.
Meghallgatott!!! A 38. heten elidult kifele. ropke 2 nap alatt bujt ki :)
En tudtam, hogy hamarabb jon!!
Viszont az, hogy kinyiltal meg nem jelenti 100 szaszalekig azt, hogy hamarabb jon.
A honap elejen szult egy ismerosom akinek a 24. hettol nyitva volt a mehszaja es tobbszor elindult a baba kifele megis 3 nappal tulhaordt.Nala is azert imadkoztak, hogy maradjon meg.Minden napot megkoszontek Istennek amig bent maradt.
Annyira sikerult a szugeracio, hogy nem is jott idoben :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!