Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Aki szépnek élte meg a szülést...

Aki szépnek élte meg a szülést, hol szült?

Figyelt kérdés
Nekem horror volt. Keresem azt a helyet, ahol mások szépnek, harmonikusnak élték ezt meg. Mindegy, hogy állami, magán vagy bármi... meséljetek, milyen volt, hogy zajlott, mi volt jó, mi volt rossz! Minden érdekel!
2014. márc. 17. 09:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Legyen hozzá szerencsed! Az 1. en is az Istvanban szultem. Soha tobbet nem szeretnek ott szulni. Huvelyi volt, a lanyom fertozest kapott szules kozben, ami miatt 2. nap leallt a legzese. Addig senki nem vette eszre, hogy valami nem stimmel. Ezert antibiotikumot kapott, ami miatt rahuztunk 5 napot. A szules is borzalmas elmeny volt.
2014. márc. 17. 11:45
 12/18 anonim ***** válasza:
A Maternityben szultem es csak ajanlani tudom. Hozzaertes, profizmus. Hala az orvosomnak! A kovetkezo babat is ott fogom.
2014. márc. 17. 12:37
 13/18 anonim ***** válasza:
Bp István kórház kedves szülésznő átlag szülés katasztrofális 3 nap....2.dél pesti most januárban,minden szép emlék maradt maximálisan profi csapat!!!
2014. márc. 17. 12:41
 14/18 anonim ***** válasza:

2006 Bp, Jahn. A szülés jó volt, a kórházat nem ajánlom, bár biztos sokat változott.

2012 Esztergom, Vaszary. Lásd fentebb, szórul szóra.

2013 Bp, Bajcsy. Álomszülés, álomkórház, álomcsapat. Egy rossz szavam nincs róluk.

De időtől, helytől és orvosoktól függetlenül, én mindhárom szülésemet szépnek éltem meg. :)

1. 6 óra, burokrepesztéssel indított, gátmetszéssel, fájdalomcsillapító és oxy nélkül.

2. 12 óra, magától indult, gátmetszéssel, fájdalomcsillapító és oxy nélkül.

3. 4 óra, magától indult, gátvédelemmel, fájdalomcsillapító és oxy nélkül. A folyosóról rögtön a szülőágyra mentem. :)

2014. márc. 17. 13:17
 15/18 anonim ***** válasza:

Miskolci Semmelweis Kórház.

De nem a kórház miatt volt gyönyörű szülésem, hanem magam miatt.

2014. márc. 17. 13:43
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Bp, Honvédkórház (volt Áek, Máv).

Mind a kétszer itt szültem, fogadott orvossal. Mind a kettő természetes szülésnek indult, de császár lett.

Szerintem nagyon meghatározó a személyzet, a környezet, a tudat, hogy biztonságban érzed magad. A másodiknál egyedül voltunk a teljes szülészeten, egyedül szültem csak. Egy szuper szülésznő volt velünk, a végén mondtam a férjemnek, hogy hazavisszük.:) Végig határozottan, de nagyon kedvesen adta az utasításokat, nyugtatott, hogy elindult az orvosom, mit fogunk csinálni, sosem sürgetett, sokat dicsért. Annyira jó volt az egész stáb, csak a szép dolgokra emlékszem belőle. A dokim is poénnal indított, gyorsan döntött a műtétről. A műtétnél is szuper volt minden, mindenki bemutatkozott, elmondták, ki, miért van ott, mi fog történni. A férjem nézhette egy ablakon át az egészet, közben halkan zene szólt.

A környezetről: szép, tiszta, narancssárga szülőszobában vajúdtam, babás képek a falon, félhomály, mellettünk cd lejátszó, ha valaki zenét igényelne. Ülhettem volna labdára, mehettünk volna az alternatív szobába is.

Szerintem a szülésnél az egyik legfontosabb szempont a bizalom. Ha bízol a dokiban, szülésznőben, szimpatikusnak találod a személyiségüket, oldott a hangulat, nem pattogva utasítanak, nem kínoznak, hanem segítenek, akkor ott már jól indul a dolog.

2014. márc. 17. 13:53
 17/18 anonim ***** válasza:
Fogadott dokival és szülésznővel nagyon jó a Szent Imre, minden körülmény adott, de tényleg az ott lévők személye és hogy fizess,(sajnos)nagyon számít. Nekem nem volt senki fogadva, így viszont szörnyű volt, sürgősségi császár lett a vége, és menet közben nagyon durva dolgokat elnéztek...
2014. márc. 18. 11:48
 18/18 anonim ***** válasza:
Kecskeméten fogadott orvossal és fogadott szülésznővel, és nagyon elégedett voltam mindenkivel, még az ügyeletes orvossal és szülésznővel is. Mindenben segítettek, nagyon kedvesek voltak. Végül császár lett (de a tolófájásoknál dőlt csak el, addig végigcsináltam a vajúdást), de életem legszebb élménye maradt. Nagyon hálás is vagyok nekik ezért.
2014. márc. 18. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!