Terminus előtt beindítják a szülést?
Március 5-re vagyunk kiírva,de biztos vagyok a fogantatás dátumában kizárásos alapon!
És az én számításom szerint ma 40 + 2 vok,már 3 szor beindultak a fájások először 4 órán át tartottak aztán 12 majd 13 de nem tágultam csak 1cm a három alatt,elvileg holnap beindítja a doki,de múltkor is azt mondta hogy legközelebb ha bemegyünk jön ő is és indítja.
Olyan érzésem van hogy holnap sem fogja beindítani,mivel még nem értük el a terminust,de valami oka csak van annak ha 3 x beindultak már a fájások csak valami akadályoztatja a babát és nem tud lefele jönni!Volt valaki hasonló helyzetben?
Azt nem tudom sajnos, hogy ebben az esetben mi a helyzet, de ha azt mondta, hogy holnap beindítja, akkor miért
ne indítaná meg a szülést?
Az igazi fájások nem "állnak le", ez igaz, tehát azok valószínű jóslók voltak.
Azzal viszont erősen vitatkoznék, hogy a baba tudja mikor kell kijönni. A fiam sajnos nem tudta. :( Már meconiumos volt a magzatvíz, nekem viszont még csak fájásaim sem voltak. Még csak jóslóm sem volt soha. A méhszáj teljesen zárt volt. Kiírt után egy nappal sürgősségi császárral született, egy hajszálon múlt az élete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!