Terminus után kinek mikor indítottak? Miért?
Figyelt kérdés
2013. nov. 8. 17:08
1/5 anonim válasza:
Nekem hála Istennek végül nem indítottak.
41+6-ra született a lányom. 5 nappal előtte már befeküdtem megfigyelésre, de mivel minden rendben volt (meg ünnep is volt), vártak.
2/5 anonim válasza:
nekem elõzö terhességemnél.40+2 nél inditottàk infuzioval.nem jàrt sikerrel.2 naponta ismételték.végül.betöltött 42. héten indult magàtol
3/5 anonim válasza:
40+1 meconiumos (nemtudom jól írtam e) magzatvíz miatt.jaa és rendszeres fájásaim is voltam bár semmit nem észleltem belőle
4/5 Vilcsianyuja válasza:
41+1 hetesen kaptam priming infúziót, és én abszolút reagáltam rá, aznap meg is szültem. Előtte két nappal kaptam burokmasszázst is, de azon kívül, hogy némileg véreztem, az ég világon nem történt semmi.
Amúgy előre nem nagyon ijesztgetett a doki, hogy elöregedett volna a méhlepény, de szülés után a szülésznő erősen hümmögve megállapította, hogy ennek a gyereknek bizony nagyon ideje volt már megszületni. (A magzatvíz viszont tiszta volt burokrepesztéskor.)
5/5 anonim válasza:
Plusz egy héttel utána. Ha nem indítják, be kellett volna feküdnöm a veszélyeztetett terhesek közé, napi két vizsgálat, megnövekedő kockázat. Doki nem akart ennek kitenni, én sem akartam a tortútát. Burokrepesztés, később oxitocin, gond nélkül meglett a baba az első fájástól számítva 5 óra alatt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!