Akit ugy inditottak mennyi idövel rá lett meg a baba?
szerintem kórháza és szituációja válogatja!
nekem : bementen, ügyeletes megvizsgált és egy szülésnő is! nem volt nyitva a méhszáj legalábbis egyiküksem érezte! (41+4 nap) hívták a főorvost, addigra befektettek egy szülőszobába! a szülésznő az ügyeletes és a főorvos is bent volt, amikor is könyékig felnyúltak megnézni.. kiderült nyitvavagyok kb 1 ujjnyira.
utána jöhetett a ballon! kaptak ekközben infúziót a kezembe... antibiotikumot-ezt a szívproblémám miatt! - majd néztek egy nst-t, utána viszont mászkálhattam..
a ballonnal a nunimban....
nem kellett oxitocin mert fájásaim lettek, már előtte is voltak.
1 óra múlva ballon kicsúszott.. események felgyorsultak... burkot repesztettek, és egy óra múlva már ott volt a kislányom :)
nekem a magzatvizem folyt el 13 órakor, de nem voltak fájásaim, bementünk, és olyan 4 órakor kaptam meg az oxit, tehát ha úgy vesszük, nekem is indítottak.
este 6 körül kezdtem el valamit érezni, 7kor már nagyon fájt úgy 3 percenként. 8 körül egyperceseim voltak, ez éjfélig tartott, tehát nagyon sokáig kinlódtam egypercesekkel, de nem tágultam semmit, ugyanúgy egy ujjnyi volt, mint mikor bementem a kórházba. akkor bekötötték az EDA-t, mondván, azzal majd menni fog, és tényleg ment. hajnali 4re lett meg a kisfiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!