Indítottak már valakit azért mert nagy volt a baba súlya?
értem.azért kérdem mert én most a harmadik babámat várom előző 2 gyermekem 4 kilóval született és mondta ma a doki hogy figyelnünk kell a bébi súlyát mert ha úgy alakul indítanak majd hogy ne legyen megint 4 kilós.
nem tudom előzőeknél miért nem tudták ezt megcsinálni 41 hétig elhúzták.arról nem beszélve jó lenne megúszni így harmadik babánál a gátmetszést is.úgy tűnik nekem csak ilyen nagy babáim sikerülnek:):)
29 hetes vagyok egyébként.
Nálam már a 12. héten is pár nappal nagyobbnak mérték, ahogy a többin is, a 36. heti kötelezőn mondták, hogy átlépte a 4 kilót. Mondjuk nekem voltak gondjaim, amúgy negyedik volt ő:
eleve megindult 26 hetesen, ott sikerült megállítani a szülést. Aztán előfordult egy-egy hirtelen vérnyomás emelkedés, meg egyszer fehérje a vizeletben, az utolsó időkben pedig nagyon komoly csontfájdalom, így én végül is könyörögtem az indítástért. Viszont ez volt a legkönnyebb szülésem. :)
Köszi hogy elmondtad a történeted.
Nekem is nagyon fáj az egyik csontom már most,Főleg ha fordulok az ágyban.De a védőnő szerint ez normális hiszen mégis csak cipeljük azt a súlyt.
Nem szeretnék ismét ilyen nagy babát szülni nem tartom értelmét megvárni még óriás lesz belőle főleg ha túl vagyok az időn.
Remélem most kisebb lesz.De végülis mindegy csak egézséges legyen:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!