Akit ugy inditottak mennyi idövel rá lett meg a baba?
Nálam így történt:
Reggel 9-kor elfolyt magzatvíz, nem vallja be a doki, de szerintem direkt repesztette meg a magzatburkot (41 hetes voltam akkor). 9.50-kor kaptam meg a tágító zselét, du. 3 körül kezdődtek a fájások, olyan 10 percesek, majd du. 7-kor bevittek a szülőszobába (ekkor már 2 percesek voltak a fájások), kaptam oxitocint (1 vagy 2 adagot, nem tudom mennyit), este negyed 11-kor született meg a fiam.
1. fájásokkal mentem be, idő lejárt, nem voltam semennyire kinyílva, délelőtt 10-kor burokrepi, de nem volt víz, utána kaptam oxit, de rosszul reagáltam. Mindenesetre beindult a szülés, és negyed 3-kor délután, igaz vákuummal meglett a lányom.
2. lejárt az idő, bementem, csak keményedések voltak. Reggel megvizsgált a doki, valami leválasztást vagy mit csinált, az annyit segített, hogy elkezdtem tágulni. Délután négykor mondták, hogy ugyan szóljak már, ha érzek valamicske fájást. Mondtam, hogy nem,csak hosszan elnyúló rendszeres keményedéseket. Mondták, mérjem. 4 perces keményedéseim voltak. rátettek nst-re, és tényleg. Mutatta, és hosszúak is voltak, mondták, hogy örüljek, hogy ilyen szerencsés vagyok, hogy nem fáj. :) Megvizsgált a doki, és már 2,5 ujjnyira ki is voltam tágulva. Ez volt fél 6-kor és mondták hogy irány a szülőszoba. Mondtam, hogy de nem is fáj. Azt mondták, örüljek, majd fog. :) Fél 8-kor este burkot repesztett a doki, na, onnan jöttek a rendszeres két perces fájások, jött a tolófájás is, és tegnaphoz egy éve 21-én 21:21-kor kibújt az én pici fiam (4730 g-al és 52 cm-el). Oxi nélkül. Gátvédelemmel. Úgyhogy nem lehet ezt tudni.
Június 10.-én bekerültem a korházba 41+1 napos volta.
délután 14:00 kor megkaptam az oxit 17:35 -kor elfolyt a magzatvizem.3 perces fájásaim voltak.22:00 kor 1000 méhszáj orvos szerint reggelnél elöbb baba nem lesz.
22:20 kor tolófájások.
23.:00-kor megszületett a most már 11 hetes gyönyörű kislányom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!