Milyen házi praktikákat ismertek amik beindíthatják a szülést?
holnap leszek 40 hetes és már nagyon jó lenne ha beindulna a dolog,az orvosom is mondta,hogy mostmár jó lenne szülni.
Mit tudnék tenni amitől tuti beindul?
Hát olyan nincs, amitől tuti beindul. Én szinte mindent kipróbáltam, mégis oxitocin lett a vége :)
Amit próbáltam: szex, lépcsőzés, egy kis ugrálás, sok gyaloglás, meleg(ebb) vízbe tusoltam, mellbimbó dörzsölés.
szia, én is holnap leszek 40 hetes!!!
próbáltam pár dolgot, azok közül amit itt felsoroltak, hááát az előző babámnál rengeteg sétáltam a 40. héttől, lehet ez segített, de lehet simán beindult volna, 6 nappal hordtam túl.
ittam ricinus olajat is, nem mondhatnám, hogy segített, habár másnap szültem, ahogy megittam, de talán már amugy is beindult volna a dolog.
ma már elég sokszor keményedett+fájt a hasam, kitartást neked!!!
Hát én már tényleg nem tudom mikor akar megszületni ez a 2.kis manóm!
De már nagyon itt lenne az ideje.
Mostmár tényleg csak ezen jár az eszem....várom a fájásokat,de ha jön is néha úgy el is tűnik.
Majdcsak lesz már valami!!!
En ma toltottem a 40.hetet, a dokim nem surget, csutortokon lesz amnioscopia, hatha valamit beindit :)
En megduplaztam a malnalevel tea adagomat es csut.on rakerdezek a hazaseletre h lehet e mèg :)
Kitartas mindenkinek!!!! :)
Hamarosan tuti szulunk :)
sziasztok :) valami változás? nálam vannak jóslók, de 5-6 után abbamarad :(
40+1
Még mindig semmi....még a jóslók is alább hagytak mostanában.
Már volt 2 amnioszkópiám,de még az sem indította be.
Még soha nem vártam ennyire a fájásokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!