Erösebb füszeresebb dolgok tényleg beindithatják a szülés? chili, fahéj, gyömbér, tonic?
Szerintem ezek a dolgok hasmenést okozHATnak, és talán emiatt, bár a tonicnál hallottam valami más hatást is.
Alapvetően bármilyen praktika akkor képes csak beindítani, ha már amúgy is indulni akar az a baba. Ha még maradni szeretne, akkor nincs az a praktika, legyen az szex vagy más.
Én túl voltam az időponton egy héttel, megittam a bábakoktélt is, de nem indította be, ehhez képest egy tonic se csinált volna semmit, az tuti...
Van akinél beválik és van akinél nem. Nálam semmi nem vált be,kivéve amikor petrezselyem zölddel alaposan megszórt kaját ettem... de szerintem már amúgy is ki akart bújni a Pici.
Mostanában ettem nagyon-nagyon csípőset,de csak pár keménykedést éreztem pár órával később.
Ma nagytakarítottam,és csak annyit értem el vele,hogy megfájdult a derekam,és megjött az étvágyam :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!