Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Erösebb füszeresebb dolgok...

Erösebb füszeresebb dolgok tényleg beindithatják a szülés? chili, fahéj, gyömbér, tonic?

Figyelt kérdés
2013. febr. 1. 14:23
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ezek a dolgok hasmenést okozHATnak, és talán emiatt, bár a tonicnál hallottam valami más hatást is.

Alapvetően bármilyen praktika akkor képes csak beindítani, ha már amúgy is indulni akar az a baba. Ha még maradni szeretne, akkor nincs az a praktika, legyen az szex vagy más.

Én túl voltam az időponton egy héttel, megittam a bábakoktélt is, de nem indította be, ehhez képest egy tonic se csinált volna semmit, az tuti...

2013. febr. 1. 14:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Én nem hiszek ebben. Én mindig nagyon fűszeresen főzök, és mindkét gyereket 41 hétre, indítással szültem. Persze ha nem vagy hozzászokva a fűszeres kajához, akkor lehet bent igazság:)
2013. febr. 1. 14:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Én megittam vagy 10liter tonicot 3nap alatt:D de semmi...most a tegnapi ctgmen még annyi méhtevékenységem sem volt mint eddig:Dpedig 39hetes vagyok:)A doki azt mondta hétfötöl éjjel-nappal szexeljünk:D mert szerdára vagyok kiírva és nem szeretne indítani.Kíváncsi leszek:)
2013. febr. 1. 15:02
 4/5 anonim ***** válasza:
A tonik a kinin miatt mondják azt, hogy segít megindítani a szülést mert méh összehúzódásokat okozhat. Nem tudom mi az alapja én nem szeretem és nem is iszom.
2013. febr. 1. 15:02
 5/5 anonim ***** válasza:

Van akinél beválik és van akinél nem. Nálam semmi nem vált be,kivéve amikor petrezselyem zölddel alaposan megszórt kaját ettem... de szerintem már amúgy is ki akart bújni a Pici.

Mostanában ettem nagyon-nagyon csípőset,de csak pár keménykedést éreztem pár órával később.

Ma nagytakarítottam,és csak annyit értem el vele,hogy megfájdult a derekam,és megjött az étvágyam :-)

2013. febr. 1. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!