Szülésbeindítás kíméletes házi praktikákkal?
Élménybeszámolóra lennék kíváncsi. Én a vége felé haladok. Már elég nagy a babám, és sajnos kellemetlen a terhességem, mert egy idegszálamon csücsül ami igen csak megkeseríti az életemet. Elhatároztam, hogy kitessékelem a kis kényelmest... Rengeteget olvasok tanácsokról, hogy ez meg az beindíthatja a szülést. De van akinek tényleg be is vállt? (nem csak a barátnőnek az ismerősének a szomszádjának az akárkie mesélte hanem akinek tényleg sikerült beleavatkoznia a természetbe egy picurit...)Ha igen, akkor nagyon örülnék, ha leírnátok, hogy mit hogyan csináltátok. Nálam a melegfürdő, a szex, a pocaksimogatás (sőt mellbimbóbizgerélés) joghurt, és a séta sem jött be... Ma este kipróbálom a 3dl tonik egy erős kávéval keverve trutymót...leírom majd, hogy hatott-e. Ricinussal nem igazán szeretnék élni... Nagyon kíváncsi lennék viszont, hogy a 3 elemből álló homeopátiás kombináció (neten találtam rá) segített-e valakin.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Nekem semmi nem jött be, túlhordtam, aztán az orvostól kaptam méhszájlazító tablettát, és erősen meg is vizsgált, az beindította:)
Lépcsőztem, ettem chilis babot, szexeltünk volt bimbóbizergetés, meleg víz.
Sajnos neked ez rossz hír, de a babád majd tudja, h mit szeretne, elméletileg ő indítja be a szülést, egy hormon segítségével.
Jajj én már megtárgyaltam vele, hogy ha tovább marad lakbért kérek..:D Hátha azok a dolgok amik másoknak ,,segítettek" pszihésen járultak hozzá a baba akaratához...megpróbálom magamba szugerálni, hogy ,,Ma szülni fogunk" Talán ez lesz az összes közül a leghatásosabb... Persze azért este a trutyit megiszom (azzal a tudattal, hogy az 100%-ig segít). Talán tényleg ez a trükkje minden receptnek.
A többit talán csak, nem vettük biztosra. Legalábbis én még reménykedek.
Köszi a hozzászólást:)
Első vagyok:)
Aranyos vagy:)
Beszéld meg vele, hátha segít, nekem nem segített, de az egész terhesség alatt szuggeráltam, h én gyorsan tágulok, ő meg jön, mint a gyorsvonat, első szülés volt 4 óra és 40 perc alatt megvolt, négy nyomásra, szóval ki nem akart jönni, de ha már muszáj volt, akkor belehúzott:)
Könnyű, gyors szülést kívánok!
Sziasztok! Rég írtam ide.
5 nappal hordtam túl:) Mára már lassan 4 hónaposak leszünk:D
A szülésem nem volt se gyors se könnyű, de nem fájt annyira. Hang és könycseppemntes volt:) A varrás rosszabb volt, mert mindent szakított meg repesztett belülről így 1 óráig kellett varrni. Ezt azalatt a 9 óra alatt tette amig áthaladt a fejecskéje a legnehezebb részen. Alacsony a fájdalomküszöböm, de csak erős görcs érzésem volt. nem értem miért játsza el a nők egy része hogy ez mekkora fájdalom:) Én 1 perces fájásokkal is habár néha rázott a hideg olyan vacak volt de vicceket meséltem a szülésznőnek:)A kitolási szakasz is túl hosszúra sikerült. De azt leszámítva, hogy nagyon elfáradtam nem éreztem úgy mintha kettéfűrészeltek volna:) Én az a típusú lány vagyok pedig akit a fogorvos az ajtóban vizsgál meg állva, mert leülni se merek a székbe...:D Azért minden 2. mondatom mi volt? ,, ennél jobban fog fájni?" még mennyi idő?":D::D:D
jah! nem kértem gázt csak a varráshoz kellett, de akkor az orvosom utasított ugyanis felül kellett varrjon nem a gátmetszést...és azt igazán elérzésteleníteni sajnos nem lehetett... így ha akartam ha nem a szülésznő rámnyomta. a nyálam is csorgott már tőle...:D
Gratulálok, sok boldogságot:)
Azért azt megjegyzem, h örülj, h nem volt kettéfűrészelt érzésed, nekem volt:))))
A másik amire emlékszem, az az volt, h úgy éreztem, h perzselik a derekam, na az nagyon fájdalmas volt, még a hálóing is fájt rajta, görcsök nekem nem voltak:)
Köszi!
Sajnálom, hogy neked ilyen nehéz volt. Fájni nekem is fájt, de nem úgy ahogyan más írja. Pedig elviekben szinte bele kellett volna halnom az érzésbe. Viszont ami utána volt...Még most sem jött teljesen helyre. 2 napig nem tudtam lábra állni. majdnem 3 hónap volt mire elmúlt az a kimondottan nagy fájdalom pisilésnél. De ez annak a következménye amit már fent leírtam. Talán az adrenalin nyomta úgy el a fájdalomérzetet akkor...vagy nem tudom.
Valószínüleg elnyomta igen.
Én emlékszem, legalábbis azt hiszem, h milyen volt, belehalni nem kellett, nem volt halálfélelmem stb, mondjuk nagyon gyorsan meglett, éjféltől 4-40-ig, de belecsaptunk rendesen, mert szinte azonnal 3 percesekkel indítottunk:)
Abból azért hosszú volt az a majdnem 5 óra:))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!