Hogyan tudnám kicsalogatni? Valami házi praktikátok nincs? Amúgy nem lusta lány mert sokat mozog de nem akar kijönni.
attól,hogy másnak nem jöttek be a házi praktikák, Neked még sikerülhet! ha jól esik a szex,a sáta.... akkor csináld,hátha! A legtutibb tipp a türelem!
Első szülöttünk hó végén lesz 3 éves, 2007.03.27-re vártuk,nem akart jönni. 30-án délután 2-kor leültem,és megmondtam neki, hogy kezdünk aggódni, jó lenne ha végre kibújna onnan. 31-én hajnali 2óra 17-kor jött az első fájás, 1 óra 57 perc múlva kinnt volt. Bár elég bután hangzik,de szerintem "beszéld meg" a bébivel,hogy szeretnéd,ha már kibújna!
Második vagyok.
Kisfiú lesz,és a második baba.Neked az első?
Nekem az első. És talán azért van így mert nem vagyok fiatal pipi (32)
Próbáltam beszélni is vele de olyan mint az apja :)
Èn 13 ra vagyok kiírva....Szintén za´rt.2.baba.A lányom 6 nappal jött késöbb.Jó nehéz vajúdás után.(38 óra)Remélem most gyorsabban túl leszek rajta.
Kisfiút várunk.
Guggolás,lépcsözés,bábakoktél,melegfürdö.
Ìrj ha lesz valami.
Jön a hidegfront,este meg elkapom apát ;)
Az a baj hogy mozogni nem nagyon tudok pár perc alatt érzem ahogy dagad fel a kezem lábam és zsibbadok. Két óra alatt már vert a víz és remegtem azt hittem elájulok aztán még a szám is ellilult. Már ezért szeretnék nagyon túllenni rajta.
Szia!
Tegnapra voltam kiírva tegnap voltunk nst-n a fiamat úgy kellett lökdösni hogy megmozduljon már végre, kétnaponta nst-re kell mennem ma este meg még egy ultrahangra és a méhszájat megnézik ha párom nem tud bevinni akkor 3000/alkalom a beutazás. Annyi vigasztal hogy 10 napot hagynak csak túlhordani úgyhogy ha a kislegény nem jön magától akkor 9 nap és kilakoltatja az orvos. Nálunk a szex nem jött be szülésindításra. Én végig úgy voltam vele hogy megszülök hamarabb a kiírtnál... ehelyett még rá is hordok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!