Ha valamelyik betéten van oep támogatás, felírhatja a házi orvos szüléshez?
Tehát gondolok a tenára vagy olvastam a molymedről is..?Mit tudtok róla?Azért nem mindegy,hogy mennyibe kerülne..és pl a tena rögzítő nadrágon is van ha jól láttam..vagy csak az inkontinenciásaknak írják fel,akkor ez kicsit diszkriminált lenne nem??
Fontos lenne,mert nemsokára szülök és érdekelne.Köszi
Szia!
Azért fizetsz tb-t, hogy ha inkontinens leszel, kapj tenát tb támogatásra. De szerencsére nincs gondod a vizelettartással, így neked a teljes árat kell fizetni.
Ez nem diszkrimináció, ezt hívják a rászorultak támogatására.
Ha feltétlenül azon a pár száz-ezer forinton múlik, kérdezd végig a nagymamádat és a barátnőit, hogy van-e nekik.
Egyébként pedig nagyon sokan inkább az éjszakai betétre esküsznek...
Én sem értem, miért lenne diszkrimináció, az inkontinencia egy betegség, a szülés utáni vérzés meg természetes tisztulási folyamat. Ezzel az erővel a sima betétet, meg a tampont is fel lehetne íratni.
És annyival azért nem drágább, mint amennyivel kellemetlenebb az inkontinencia. És tb-t azért fizetsz, hogy ha beteg vagy, akkor ellássanak, és nem mellesleg a szülésed sem kerül neked külön pénzedbe. Ahogy írták előttem, ha lesznek vizelettartási problémáid, neked is fel fogják írni. Az egészségbiztosítás nem az egészségesek kedvezményeiről szól, hanem a betegek egészségessé tételéről, vagy a betegség kordában tartásáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!