Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Házi szülésbeindító praktikák?...

Házi szülésbeindító praktikák? Kinek mi jött be?

Figyelt kérdés
2009. dec. 27. 11:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
semmi,akkor jön,amikor ö akar,engem a 7.-ik honaptol koraszüléssel fenyegettek,most 39 hetes vagyok,és semmi jele.pedig már miota várjuk.
2009. dec. 27. 11:18
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a bábakoktél bejött, de csak akkor használam mikor már 10 nappal túl hordtam a fiamat.
2009. dec. 27. 12:16
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én ezeket próbáltam: forró fürdő, szex, bába koktél(kihánytam), lépcsőzés.

Egyik sem indította be a szülést. Igaz, hogy ez a dokinak sem sikerült oxitocinnal, mit akartam én a házi praktikáimmal?!

(14 nap túlhordás után császároztak)

2009. dec. 27. 13:22
 4/7 anonim ***** válasza:
En is sokmindent kiprobaltam, forro furdo, szex, lepcsozes, hegyi seta, meg naponta 2 orat tollasoztam is a ferjemmel, de semmi. Amikor mar mindent meguntam, 2-3 nap utan elindult magatol. Ennyit a praktikakrol.
2009. dec. 27. 17:23
 5/7 anonim ***** válasza:

36 hetesen: júúúú, tuti mindjárt szülni fog, lent van a hasa, el van torzulva az arca, stb.

Azóta vártam, készültem minden pillanatban,amig el nem értem a 40 hetet.

Mindent csináltam, csak szüljek már, de semmi...

Nem segített semmi házi praktika.

41 hét 1 naposan csináltak amnioszkópiát, még aznap éjjel megindult a szülés.

2009. dec. 27. 17:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Normál esetben semmi nem szokott használni, ha amúgy is beindulna, akkor meg bármi... A forró fürdő pedig a jóslófájások leállítására alkalmas. A bábakoktélt túlhordásnál lehet kipróbálni, amúgy előbb-utóbb mindegyik baba kijön.
2009. dec. 27. 22:36
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Nekem sem jött be eddig semmi. Dec. 31-re voltam kiírva és még semmi, pedig nem is első baba lesz.
2010. jan. 2. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!