Szülésbeindító praktikák? Már sok mindent kipróbáltam.
Min vagy túl? Mit csináltál már?
Szex? Meleg vizes fürdő? Séta-séta-séta?
Jó tippem nincs, mert én is túlhordtam, így most együtt érezni tudok nagyon. :)
Hamarosan túl leszel rajta! Könnyű szülést!
...lépcsőzés, guggolás, séta, szex, jóóó meleg ülőfürdő, málnalevél tea, homeós bogyók, hassimogatás minden mennyiségben...
hajrá :)
Minek sietteted? A gyerek pont a legjobb időpontban fog érkezni. Éretlenül akarod megszülni, vagy hova sietsz?
Tudok egy praktikát: várj türelemmel!
Előzőnek: a baba nem mindig tudja pontosan mikor kell jönnie. Nekem azért kellett túlhordás után indítani, mert már zavaros volt a magzatvíz, és a lányom nem akart magától elindulni! Rá nézve már veszélyes lett volna, ha tovább bent marad, a szülésnek pedig semmiféle előjele nem volt!
Az egyértelmű, hogy ha a baba bent akar maradni, akkor bent is fog, tök mindegy mit csinálsz, de túlhordás után ez már nem siettetés, egyszerűen csak jó lenne megúszni a kórházat és az indított szülést.
Én 10 nappal hordtam túl a ksilányomat:)
Már nagyon vártam,hogy a karomban tarthassam, ugyanakkor nem akartam hogy vége legyen,mert imádtam a kismamaságot!
Pénteken voltam magzatvízviszgálaton,és akkor a doki azt mondta,ha hétvégén semmi, hétfőn befektet és megindítják:(
Nagyon megijedtem, és "könyörögtem" a kicsikémnak,hogy jöjjön ki,mert már nagyon várjuk,és szerencsém volt, vasárnap fájások,elfolyt a mgazatvíz,és 17 óra múlva a karomban tarhattam életem értelmét.
légy türelmes, tudja a kicsikéd,hogy mikor akar jönni.
Sorstársam vagy :)) már én is csak a bábkoktélt nem próbáltam de ma még egy nagyot sétálunk apával hátha :))
fel a fejjel már nekünk tényleg nincs sok :))ráadásul csütörtök reggel nekem megindítják ha nem sikerül magától...remélem megijed a kis lustaság :))
41 ht km
Én ittam bába koktélt, nagyon vártam a babám (2 cl barackpálinka, 2 cl ricinus olaj, 2 cl barack lekvár). Csak akkor segít, ha tényleg készen álltok. Nekem majdnem bejött.
De ha nem akarod, akkor ne igyál. Minden rendben lesz nélküle is!
Hűha egyre több mindenben vagyunk sorstársak :)) Nekem 17 hós kislányom van és én is ugyan ezeket amiket írtál kipróbáltam :)))
Jahn Ferencben szülök.és Te?? .....hát igen még 3-4 napra is nehéz a piciket magukra hagyni nem hogy befeküdni előtte még x napra!!!!!!!!! :SSSSSSS
Én ma még fellépcsőzöm a 8.ra a kórházban azért :))))aztán megkérdezem a bábakoktélt a szülésznőmtől mit mond rá :)) majd megírom hogy mi volt....
Gondolom aZ is macerás Neked is hogy kire hagyd a kisfiad ameddig mész ctg-re....Nálunk most nagymama tud segíteni szerencsére ...különben nem is tudom hogy járkálnék be minden nap :SS
Mesélj még Valami magatokról!!
Kisfiad vagy kislányod lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!