Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülésbeindító praktikák? Már...

Szülésbeindító praktikák? Már sok mindent kipróbáltam.

Figyelt kérdés
El vagyok keseredve, már majdnem mindenen túl vagyok, csak a bábakoktélt nem próbáltam, de azt nem is szeretném. Már 4nappal túl vagyok a kiírt napon, holnap be akarnak fektetni a kórházba. Valakinek van vmi jó tippje?
2011. jún. 27. 14:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nyugi, ne legyél elkeseredve majd tudja a picúr mikor kell kijönnie, illetve a doki is segít ha tényleg sokáig akar bent maradni... soha jobb dolga nem lesz mint most a pocidban.!!!! Egyébként azt mondják a szex erre is jó tehát irány az ágy és egy laza szeretkezés mindenkinek csak jót tesz. Semmi esetre se legyél görcsös mert akkor csak rosszabb. Nyugis és gyors szülést kívánok.
2011. jún. 27. 14:21
 2/14 anonim ***** válasza:

Min vagy túl? Mit csináltál már?

Szex? Meleg vizes fürdő? Séta-séta-séta?

Jó tippem nincs, mert én is túlhordtam, így most együtt érezni tudok nagyon. :)

Hamarosan túl leszel rajta! Könnyű szülést!

2011. jún. 27. 14:22
 3/14 haramia ***** válasza:

...lépcsőzés, guggolás, séta, szex, jóóó meleg ülőfürdő, málnalevél tea, homeós bogyók, hassimogatás minden mennyiségben...

hajrá :)

2011. jún. 27. 14:26
 4/14 anonim ***** válasza:
0%

Minek sietteted? A gyerek pont a legjobb időpontban fog érkezni. Éretlenül akarod megszülni, vagy hova sietsz?

Tudok egy praktikát: várj türelemmel!

2011. jún. 27. 14:33
 5/14 anonim ***** válasza:

Előzőnek: a baba nem mindig tudja pontosan mikor kell jönnie. Nekem azért kellett túlhordás után indítani, mert már zavaros volt a magzatvíz, és a lányom nem akart magától elindulni! Rá nézve már veszélyes lett volna, ha tovább bent marad, a szülésnek pedig semmiféle előjele nem volt!

Az egyértelmű, hogy ha a baba bent akar maradni, akkor bent is fog, tök mindegy mit csinálsz, de túlhordás után ez már nem siettetés, egyszerűen csak jó lenne megúszni a kórházat és az indított szülést.

2011. jún. 27. 14:44
 6/14 anonim ***** válasza:

Én 10 nappal hordtam túl a ksilányomat:)

Már nagyon vártam,hogy a karomban tarthassam, ugyanakkor nem akartam hogy vége legyen,mert imádtam a kismamaságot!

Pénteken voltam magzatvízviszgálaton,és akkor a doki azt mondta,ha hétvégén semmi, hétfőn befektet és megindítják:(

Nagyon megijedtem, és "könyörögtem" a kicsikémnak,hogy jöjjön ki,mert már nagyon várjuk,és szerencsém volt, vasárnap fájások,elfolyt a mgazatvíz,és 17 óra múlva a karomban tarhattam életem értelmét.

légy türelmes, tudja a kicsikéd,hogy mikor akar jönni.

2011. jún. 27. 14:58
 7/14 anonim ***** válasza:

Sorstársam vagy :)) már én is csak a bábkoktélt nem próbáltam de ma még egy nagyot sétálunk apával hátha :))

fel a fejjel már nekünk tényleg nincs sok :))ráadásul csütörtök reggel nekem megindítják ha nem sikerül magától...remélem megijed a kis lustaság :))

41 ht km

2011. jún. 27. 15:33
 8/14 anonim ***** válasza:

Én ittam bába koktélt, nagyon vártam a babám (2 cl barackpálinka, 2 cl ricinus olaj, 2 cl barack lekvár). Csak akkor segít, ha tényleg készen álltok. Nekem majdnem bejött.

De ha nem akarod, akkor ne igyál. Minden rendben lesz nélküle is!

2011. jún. 27. 15:45
 9/14 A kérdező kommentje:
A mindent kipróbáltamban tényleg benne van minden: lépcsőzés, de nagyon durva mennyiségben, séta, rohangálás a 17 hónapos fiammal (aki miatt nem akarok befeküdni!!!),sex, meleg víz, málnalevél tea, homeós bogyó, hassimi, nagytakarítás, ablakpucolás, szóval tényleg több dolgot nem tudok kitalálni. :-) Azért köszi mindenkinek, nem siettetni akarom, csak túl lenni rajta. :-) A sorstársamnak kitartás, reméljük addig meggondolják magukat a picik. Amúgy hol szülsz?
2011. jún. 27. 17:06
 10/14 anonim ***** válasza:

Hűha egyre több mindenben vagyunk sorstársak :)) Nekem 17 hós kislányom van és én is ugyan ezeket amiket írtál kipróbáltam :)))

Jahn Ferencben szülök.és Te?? .....hát igen még 3-4 napra is nehéz a piciket magukra hagyni nem hogy befeküdni előtte még x napra!!!!!!!!! :SSSSSSS

Én ma még fellépcsőzöm a 8.ra a kórházban azért :))))aztán megkérdezem a bábakoktélt a szülésznőmtől mit mond rá :)) majd megírom hogy mi volt....

Gondolom aZ is macerás Neked is hogy kire hagyd a kisfiad ameddig mész ctg-re....Nálunk most nagymama tud segíteni szerencsére ...különben nem is tudom hogy járkálnék be minden nap :SS

Mesélj még Valami magatokról!!

Kisfiad vagy kislányod lesz?

2011. jún. 28. 06:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!