11/23 anonim válasza:
Sosem lehet tudni, hogy alakul, de ezen kar izgulni, ugysem tehetsz semmit. Ha lesz meg gyerekem, es az is csaszaros lesz, akkor tuti altatast kerek, az elozmenyekre tekintetve.
Ha minden ok a szulesnel, akkor 2-3 szuleszno van + a doki a vegen
6-os vagyok
12/23 anonim válasza:
Jaj istenem sajnálom a tesódat!!!
Együttérzek !!
13/23 anonim válasza:
Ha oktató kórházban szülsz, akkor még néhny tanuló is előfordulhat szülés közben..
14/23 A kérdező kommentje:
mármint? ők mit csinálnak?
2014. márc. 16. 10:00
15/23 anonim válasza:
Ők a leendő orvosok, akik azért vannak bent, hogy megfigyeljék, hogyan zajlik egy szülés. Igazából nem csinálnak semmit, csak "nézők".
16/23 anonim válasza:
elején szülésznő és párom volt bent, amikorszükség volt rá, már hívták a dokit is, a legvégén a kitoláskor meg még vagy ketten hárman megjelentek, de akkor már nem nagyon fogtam az adást, az egyikről tudom, hogy gyerekorvos volt
17/23 A kérdező kommentje:
Mért volt bent a gyerekorvos, baj volt a picivel???
2014. márc. 16. 10:17
18/23 anonim válasza:
Nekem a párom volt bent az elején felváltva a barátnőmmel,ha egyedül voltam,akkor a szülésznő. A végén a párom volt bent,a szülésznő,közben sietősen megjelent egy orvos,a kitolás alatt megjelent még 3 orvos és mellette még 3 szülésznő,és ha jól emlékszek,akkor 4 nővér is jelen volt. Sokan voltunk kis helyen :) Nekem azt mondták,ha nincs nagy baj,akkor csak szülésznő lesz ott,és ha baj van,akkor jön egy orvos.
19/23 anonim válasza:
Nalunk mindig jon a gyerekorvos, amikor szuletik egy baba. O vizsgalja meg, ha van gond, ha nincs.
Ha igy belegondolok, ott volt 2 altatoorvos, 2 mutos aszisztens, 2 orvos, szulesznok, noverek, gyerekorvos, na meg tobben is voltak, mint 10 en, de akkor ez nem zavart, bar megjegyeztem nekik hogy jo sokan vagyunk :) szerintem abban a pillanatban mindegy hanyan vagytok :)
Remelem minden rendben lesz, mikor szulsz?
20/23 A kérdező kommentje:
május vége
2014. márc. 16. 12:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!