Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hányan várjuk a hidegfrontot?...

Hányan várjuk a hidegfrontot? és kinek jön be?

Figyelt kérdés
én még csak 38+2 napos vagyok , uh szerint előrébb járunk egy héttel. hátha segít rajtam... ti hogy vagytok vele? csináljunk statisztikát hányunkon segít majd a holnapi front?
2013. júl. 29. 07:09
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Vártam én mindent, az sztk-s doki előrébb is pakolt egy héttel, aztán végül az általam gondolt időpont jött be mindkét gyereknél. Pedig nagy volt mindkettő. Tudják ők, h mikor van itt az idő
2013. júl. 29. 07:17
 2/22 anonim ***** válasza:

40+2 vagyok

Kíváncsi leszek, hogy hat-e vmit.

Panka

2013. júl. 29. 07:23
 3/22 anonim ***** válasza:
Én most vagyok a 39 -ik hétben de szerintem nem lesz belöle semmi. Lányomnál sem vált be. De azért kiváncsi vagyok.
2013. júl. 29. 07:48
 4/22 anonim ***** válasza:

holnap leszek 39 hetes....szerintem ez a 10 fok csak megkönnyebbülést fog hozni nekem babát nem még :)

nem baj....csak legyen kicsit kevésbé meleg !!!!

2013. júl. 29. 08:11
 5/22 anonim ***** válasza:
Szia! 2010. augusztus 8-ra voltam kiírva, a kislányom aug. 16-án született. Betöltött terminusnál befektettek... A bent töltött 8 "babamentes" nap alatt hideg-, melegfront, sőt még telihold is volt. Eredménytelenül... Remélem, Nektek nem kell ennyit várnotok! Jó egészséget és sok boldogságot Nektek!
2013. júl. 29. 10:08
 6/22 anonim ***** válasza:
Szia! Szintén 38+2 vagyok, és nagggyon várom! Nekem már bejött egyszer, igaz, akkor még várhatott volna, fiam 34+5-re született 2,5 éve, pont a hidegfront miatt. Akkor azt mondta a dokim, a meleg a fájásokat hozza, a hideg a burkot repeszti. Mivel 3. baba lesz, és már nagyon szenvedek, én nem bánnám, készülünk is rá a férjemmel :) A babám 3,2 kg volt 1 hete, és mindkét gyermekem előbb jött, úgyhogy én már készen állnék, de a fiam annyira jól érzi bent magát. És te? Első baba? Hol fogsz szülni? Fiú vagy lányka lesz?
2013. júl. 29. 10:55
 7/22 anonim ***** válasza:
szia! 38+5 napos vagyok. én is várom már az estét. kíváncsi vagyok mi lesz. egy hete elment a nyákdugó, akkor azt hittem itt az idő, de aztán mégsem. keményedek néha, de görcsölni nem szoktam, a medencém nyilalgat még...
2013. júl. 29. 12:32
 8/22 anonim ***** válasza:

Én várom, mert különböző eü. problémáim miatt indítani nem lehet, de sokáig már nem maradhat bent, és nem szeretnék császárt. Könnyű és gyors szüléseim voltak, ez a 4. Ha a héten kijönne magától, akkor nem lesz császár, mert egyszerűen nem lesz rá lehetőség, ha nem, akkor a jövő hétre már be is tervezik.

37 hetes vagyok, a cukortól túl nagy a baba, de a magas vérnyomásom miatt nem akarják indítani. Belőlem nagy babák is simán kijöttek eddig.

2013. júl. 29. 13:27
 9/22 A kérdező kommentje:
valójában én se hiszem, hogy csodát tenne a front, de azért kíváncsi vagyok valakinek "összejön e". de ha enyhülés jön, már az is nagyszerű... egyébként kisfiút várok. köszönöm mindenkinek aki írt és persze várjuk a további csatlakozókat ...a várakozáshoz :) ....
2013. júl. 29. 14:35
 10/22 anonim ***** válasza:
En is varom, meg van par nap a kiirtig, de a heten inditani akarjak.
2013. júl. 29. 15:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!