Lehetséges, hogy csak a szülőszobában megy el a nyákdugó? Milyen a nyákdugó?
Figyelt kérdés
Nekem még nem távozott, és már 38+3 hetes vagyok. Hallottam, hogy valakinek csak a szülőszobában ment el. Igaz ez?
Hogy néz ki a nyákdugó?
2012. aug. 14. 22:06
1/6 anonim válasza:
Igaz. Nekem a szülés beindulása előtt 2 nappal távozott, apró darabokban, és barna-kocsonyás állagú volt. De valakinek rózsaszínes, vagy véres.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. :)
2012. aug. 14. 22:15
3/6 anonim válasza:
Kétszer szültem, de egyik alkalommal sem vettem észre, hogy mikor távozott a nyákdugó. A szülőszobán sem. Pedig valahogy, felteszem, elment, de meg nem mondom, hogyan.
4/6 anonim válasza:
Én is kétszer szültem, egyik alkalommal sem vettem észre, pedig a másodiknál bő három ujjnyi, 7 cm-es méhszájtágassággal mentem szülni, 1 óra múlva kinn volt a gyerkőc!
5/6 anonim válasza:
Azért nem vettétek észre, mert a nyákdugó nem feltétlenül lökődik ki.
6/6 Petunia22 válasza:
Nekem szülés előtt 2 nappal ment a nyákdugó. Barna nyálkás zselészerű folyadék. 38+4 hetesen ment el és 39 hetesen szültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!