Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Aki 2 ujjnyira kinyilt mehszaj...

Aki 2 ujjnyira kinyilt mehszajjal ment szulni, milyen szulese volt?

Figyelt kérdés
Mennyire volt hosszu a vajudas, konnyen tagult tovabb is?

2014. márc. 14. 14:15
 1/10 anonim ***** válasza:
Én 2 ujjnyival mentem be reggel, csak jóslókkal. Este 6ig semmi, csak a jóslók, tágulás nuku. Hatkor burokrepesztés és este 8ra kitágultam teljesen, fél kilencre megvolt a kislányom.
2014. márc. 14. 15:15
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem gyors volt, 8-ra mentem be a kórházba, akkor 2 ujjnyira volt nyitott a méhszáj és 11.45-re született meg a kisfiam. Remélem most a második babánál is hasonlóképpen alakul. EDÁT viszont már nem kaptam-nem is bánom, túl gyorsan történt minden.
2014. márc. 14. 15:39
 3/10 anonim ***** válasza:

2 ujjnyira voltam nyitva,amikor felkerültem a szülőszobára,reggel 9-kor.

12-kor burokrepesztés,utána már szépen tágultam tovább.

13:45kor született meg a lányunk.

2014. márc. 14. 17:54
 4/10 anonim ***** válasza:
Nekem két nappal utána született meg a lányom,hogy két ujjnyi lettem,én csendben tágultam, a szülés maga gyors volt,csak a burok nem akart megrepedni,azt már a teljes tágulásnál repesztették.
2014. márc. 14. 18:37
 5/10 anonim ***** válasza:
elfolyt a magzatviz, akkor mar 2 ujjnyira voltam nyitva, 3 orara ra jott az elso igazi fajas, reggel 5kor, 9kor megvolt a kislanyom.
2014. márc. 14. 20:42
 6/10 anonim ***** válasza:
Én 36.héttől 2ujjnyira nyitva voltam,itthon volta festettem,és csináltam a ház körüli dolgaimat 41+6ra született meg a csajom :)
2014. márc. 15. 16:41
 7/10 anonim ***** válasza:
én 4 ujjal mentem be ugyhogy nem tudom a választ, de onnan fél óra volt
2014. márc. 16. 13:23
 8/10 anonim ***** válasza:
3 óra hossza , de burok repesztéssel még rá segített a dokim:-)
2014. márc. 16. 13:35
 9/10 anonim ***** válasza:
Már bent feküdtem a kórházban, este 8-kor mentem le a szülőszobára, akkor volt a méhszáj két ujjnyira nyitva. 10-kor burokrepesztés és hajnali fél 1-kor meg is született a kisfiam. Nekem könnyű volt és gyors, igaz már második baba.
2014. márc. 16. 15:09
 10/10 Peppancs válasza:
Én 2 ujjnyira voltam nyitva éjjel 3-kor mikor bementem a kórházba, burkot repesztettek, kaptam oxitocint és fél 7-re a kislányom már megvolt:) Ami nagyon fájt ebből az időből amikor már úgy éreztwm nem bírom tovább az kb. egy óra volt. De végülis kibírtam:) Könnyű szülést kívánok!
2014. márc. 17. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!