Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 3 ujjnyira nyitott méhszájjal,...

3 ujjnyira nyitott méhszájjal, mennyi időm lehet még hátra? 38hkm

Figyelt kérdés
2012. szept. 28. 09:19
 1/4 anonim ***** válasza:

Ezt nem tudni!

Nekem 2 ujjnyi volt mikor jöttek a fájások, bementünk a kórházba, estére is lett a lányom!

De van aki még túl is hordja!

2012. szept. 28. 09:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem délelőtt mondtak ennyit, mondták, hogy sétáljak sokat, fájások nélkül bementünk 18-ra a kórházba, ott még sétáltunk 21-ig a parkban. Majd burokrepesztés és 23kor meglett a 2. babám.

Olyan gyorsan jött, hogy a csizmát alig tudták a lábamra húzni, sem infúzió, se semmi.

Burokrepesztéstől voltak igazi fájások, előtte szinte semmi. 37+4 naposan

Könnyű szülést kívánok neked is!

2012. szept. 28. 09:34
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát 3 ujjnyi nekem már szüléskor szokott lenni, de úgy látszik, Neked nem. :o)

Első baba?

Ha igen, azt tudom elképzelni, hogy "nehezebben" tágul.

Én mindig 2 percesekkel mentem csak be a kórházba, hogy minél inkább otthon vajúdjak, első babával ekkor 4 ujjnyira voltam, másodikkal 3-ra, harmadikkal másfélre.

De minden t egybe véve azt gondolom, hogy végigvinni talán már nem fogod.

Valami egyéb tüneted nincs?

2012. szept. 28. 09:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Igazából semmi tünetem sincs,de az első babával sem volt,néha keményedek még csak jóslóm sincs!A doki viszont azt mondta,ha megindul max.3 fájást várjak és induljak a kórházba,mert gyors szülés lesz.Csak fura,hogy tényleg semmi tünetem sincs...
2012. szept. 28. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!