Ketteske kérdése:
Akinek már egyszer nyitott koponya miatt el kellett venni a babáját (12. hét) annak mennyi esélye van, hogy a köv. Baba egészséges lesz?
Figyelt kérdés
2012. szept. 27. 09:21
1/3 anonim válasza:
Mint minden babanak:)ne gondolj erre, keves ra az esely hogy a masodik is probelmas lesz.
En is elvesztettem a masodikat, megallt a fejlodesben , mar nem vert a kicsi szive.Elvettek. De nekigyurkoztunk a kovetkezonek(meg nem fogant meg) de igyekszem nem erre gondolni:)
2/3 anonim válasza:
Sajnos bármi adódhat terhességek alatt, de ezt nem kell úgy venni, h akkor minden baba beteg lesz, akivel megfogansz. Vmi zűr lehetett, fertőzés, bármi, de attól a köv. simán lehet egészséges!
3/3 anonim válasza:
Szia! Ez a kérdés engem is érdekelne. 2 évvel ezelőtt ezért kellett a terhességet megszakítani. Most ismét terhes vagyok és rettegek! :(
Kérdező! Neked hogy alakult a következő terhesség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!