Van még esélyem egy egészséges babára?
Ha kezelve van, nem okoz gondolt a babának. Ezek nem olyan durva fertőzések. De mindenképpen javaslom, hogy a fürdőkádat, WC-t minél gyakrabban és alaposan takarítsátok ki, ez segíthet a megelőzésben. Az intim mosakodók is jók. Illetve a párodat is kezeljétek legalább Canesten krémmel, a biztonság kedvéért (gondolom éltek nemi életet). 3 napig fürdés után kenje be, és már tőle sem kaphatod vissza.
Ne aggódj! A méhed és a magzatvíz sokat véd a babán. Amúgy meg terhesség alatt sokkal fogékonyabb vagy a fertőzésekre. És amíg az orvos nem aggódik, addig neked sem kell!
Boldog babavárást!
Valószínűleg az egész tested el van savasodva. Nekem legalábbis mindig akkor szokott előjönni, amikor a Candidám aktiválódik.
Ezüst-kolloidot szoktam inni, ami szuper, de asszem terhesség alatt nem lehet használni.
Úyhogy én mindenképpen a grép plusz cseppet ajánlom, napi 3*30 csepp, folyadékban feloldva.
Kiváló lugosító, nekem sokat segített.
Próbálj lúgosító ételeket fogyasztani.
Én mindig a páromtól fertőződtem vissza.
C vitamin használ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!