Olyan kismamák, akik dohányoztak terhesség alatt egészséges babájuk született?
Tény, hogy kevés olyan sztorit hallani, ahol beteg baba született volna a cigi miatt.
Én sem tettem le teherbeesés előtt, de amint megtudtam a babát igen, és szerintem igenis sokat számít. Konkrétan azért tettem le (bár hozzáteszem, én is vért izzadtam a cigi hiány miatt egy darabig) mert nagyon megnöveli a vetélés kockázatás, a magzatelhalást (beszűkülnek az erek, kevesebb oxigén jut a vérbe, így a babához is), ill.rettegek a koraszülés veszélyétől, vagy, hogy idő előtt elöregedik a méhlepény és nem fogja tudni ellátni a baba táplálását! Én ezért tettem le, és ne mondja nekem senki, hogy "akkor is sz@r vagy, mert baba előtt 1évvel kellett volna letenni" meg ne nézzenek ezért úgy rám, mint a dohányos kismamákra, mert nálam nagyobb cigis a világon nincs, de a gyerekemet nem mérgezem, 9hónap+a szoptatás nem a világ, ki lehet bírni, aki meg reszket meg bőg, hogy ő nemtudja letenni ennyi időre sem, azt csak szánni tudom! Lelehet, ha leakarod!
(Lehet lepontozni, már megszoktam :))
szerintem elég szánalmas, hogy valaki egy ilyen netes kérdéssel akar példákat gyűjteni, ami megnyugtatja hogy dohányozhat terhesség alatt.
egészen elképesztő hogy felnőtt, elvileg felelősségteljes emberek egy ilyen szenvedély miatt képesek kockáztatni a gyerekük egészségét. Mondom ezt úgy, hogy 10 évig lándohányos voltam, és én is abba tudtam hagyni egyik napról a másikra! én nem voltam terhes, de ez lényegtelen. Szerintem szálljon magába mindenki, és gondoljon bele hogy ha ő asztmás vagy allergiás lenne, vagy mondjuk fiúként úgy kellene élnie hogy 160 cm magas és 50 kiló, akkor mennyire neheztelne az anyukájára, ha tudná hogy dohányzott a terhessége alatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!