Nyitott méhszájjal, keményedésekkel mennyi időm lehet hátra?
Egész nap érzem az összehúzódásokat,de nem görcsösek. Nyitva van a méhszájam, a nyákdugóm még bent van. Nektek mikor indult be a szülés így? Lehet,hogy holnapra felerősödhetnek?
Köszönöm, 40hkm.
Én is ugyanígy vagyok. Egész nap 10-15-20 percenként jönnek menstruációs görcs szerű fájások, de csak egy percig tart. Érzem a derekam, a hasam alját de nem görcsöl. Már nézem az órát, de rendszertelen, és nem is erősödött a nap folyamán. Nekem is van még nyákdugóm, viszont azt nem tudom mennyire vagyok nyitva, még egy hete 3000-es voltam.
A fiamnál így indultunk, de nála nem voltak jóslóim, és nem egész nap tartott. Nálam ez már tegnap este óta így megy. Én már drukkolok, hogy még az éjjelt húzza ki, aztán holnap délelőtt már erősödhet is, mert a párom most ment el a nagyfiunkért anyósékhoz, és holnap reggel jönnek haza. Ha valami van, persze jön egyből, engem meg apu be tudna vinni, de azért nem szeretnék itt éjjel razziázni....
Kitartást, szerintem már nincs sok hátra!
39+1 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!