36 -hetesen egy ujjnyira nyitott méhszájjal meddig maradt bent a pici, alaposabb vizsgálat után ti is görcsöltetek?
Figyelt kérdés
Most jöttem a dokimtól és mondta ,hogy ne számitsak túlhordásra .Nagyobb gyermekeimet túlhordtam . Miután megvizsgálta a méhszáj állapotát igencsak keményedtem görcsöltem jó ideig .2012. nov. 27. 12:36
1/5 anonim válasza:
hát nekem is egy ujjnyi volt 35 hetesen azt mondta a héten babab lesz :) rengeteget jóslóztam és mégis 40+3 hétre született !
2/5 anonim válasza:
Ha megkérdezhetem melyik méhszájad van egy ujjnyira nyitva?Tudod arra a számra gondolok.Amugy én is 36hetes vagyok,tegnap voltam dokinál.És vizsgálat után ora hosszákig durván kenyényedtem :S
3/5 anonim válasza:
36+2 hetes vagyok. Ket hete volt a mehszajam 2100, multheten mar 2110, es holnap megyek ujra, szerintem tovabb nyiltam.
2100: 1 ujjnyival megrovidult mehnyak, 1 ujjnyira nyitott kulso mehszaj, zart kozepso es belso mehszaj
2110: 1 ujjnyival megrovidult mehnyak, 1 ujjnyira nyitott kulso mehszaj, 1 ujjnyira nyitott kozepso mehszaj, zart belso mehszaj
Neked milyen szamot ird/mondott a dokid? A kiskonyvembe irja nekem pl. En is kivancsi vagyok meddig huzom igy.
4/5 anonim válasza:
Elozo vagyok, ja es nekem raadasul elso baba:))
5/5 A kérdező kommentje:
Nekem még ilyen nem volt ,és negyedik baba . :)
Legkisebbem is már 9 -éves elmúlt .
Számot nem kapok soha .. sehova semmit nem ir csak ,hogy zárt méhszáj most pedig egy ujjnyi ennyi .
Köszönöm , akkor megnyugodtamm még egy másfél /két hetet maradjon csak bent ,és akkor minden rendben .:)
2012. nov. 28. 12:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!