Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Más párja is csinál ilyeneket?

Más párja is csinál ilyeneket?

Figyelt kérdés

2 hete született a babám császárral.

A férjem közeledik hozzám... ÚGY !!! Tudja ő is hogy nem.lehwt,nem is várja el,viszont mást igen. Nyomkodja oda a kezem,tolja nekem a nemiszervét... nem vagyok én még olyan állapotban. Nem tudom miért nem fogják fel a férfiak,hogy ilyenkor ez nem megy. Vagy én agyok tényleg a rossz? Tényleg kötelességem lenne hogy kielégítsem ? Örülök hogy nyitott szemmel kibírom a napokat,ellátom a gyerekeket és 2 héttel császár után még nem is vagyok olyan jól. Véleményeket tapasztaatokat várok

2014. márc. 11. 16:36
1 2 3 4
 31/31 Anyuci1976 ***** válasza:
Én 3 hónapja szültem.Jó nagy gátsebet sikerült "begyűjtenem",sokáig fájt.Attól,hogy látszólag akadályok gördülnek elénk,nem kell a jót megvonni sem magunktól,sem a párunktól.Rengeteg módja van az örömszerzésnek.Persze,sokszor én is fáradt vagyok,de erőt veszek magamon. :)
2014. márc. 14. 11:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!