A férjem közeledik hozzám... ÚGY !!! Tudja ő is hogy nem.lehwt,nem is várja el,viszont mást igen. Nyomkodja oda a kezem,tolja nekem a nemiszervét... nem vagyok én még olyan állapotban. Nem tudom miért nem fogják fel a férfiak,hogy ilyenkor ez nem megy. Vagy én agyok tényleg a rossz? Tényleg kötelességem lenne hogy kielégítsem ? Örülök hogy nyitott szemmel kibírom a napokat,ellátom a gyerekeket és 2 héttel császár után még nem is vagyok olyan jól. Véleményeket tapasztaatokat várok
Attól mert te szültél, neki vannak igényei. És igen én ki is elégítettem a férjem. Jobb lenne ha máshoz menne? Örülj, hogy közeledik.
2014. márc. 11. 16:39
2/31 anonim válasza:
Én megértelek.
Én mondjuk természetesen szültem, de a hátam közepére sem kívántam a szexnek semmiféle formáját.
De a pasik pasik... Naszóval nekik aztán tök mindegy, ha közben bombák potyognak is az égből, vmit kezdeni kell velük.
Legyél kicsit együttműködőbb és elégítsd ki vhogy...
2014. márc. 11. 16:41
3/31 anonim válasza:
én felhatalmaztam a páromat, hogy ha úgy érzi, hogy elhanyagolom, nyugodtan jelezze. Eddig egyszer élt a lehetőséggel.
Azért nekik több hetet esetenként több hónapot ki kell bírniuk.
Ne felejtsd el, hogy feleség is vagy. Egy kis simogatás, bújás, ölelés, stb azért bele kellene hogy férjen. Hiányzol neki.
2014. márc. 11. 16:43
4/31 anonim válasza:
Az enyém nem. Pedig több mint 2 hónapja nem volt szex. Hiába voltam fáradt, azért csak megerőltettem magam. Elégítsd ki, ennyi. Ja, és az 1.-t én is császárral szültem, a 2. babát simán. Attól mert te fáradt vagy, neki vannak igényei. Örülj, hogy tőled akarja, nem mástól.
2014. márc. 11. 16:53
5/31 anonim válasza:
Na, én leszek akkor itt az ellentábor, majd jól meg is kapom a magamét érte biztosan, de hát most komolyan, a tököm, hogy azért elégítsed ki, hogy ne menjen máshová vagy ne duzzogjon? Ha nem bír tekintettel lenni arra, hogy te most épp alig élsz, akkor menjen. Neki meg az a legnagyobb baja, hogy kívánós...
Nem, basszus, nem és NEM. Együttlét bármilyen formában csak akkor legyen, ha mindkét fél akarja. Nem szánalomból, nem félelemből és nem muszájból.
Amúgy segít a pici körül vagy kb. minden rád van hagyva a gyerektől a háztartásig?
2014. márc. 11. 17:11
6/31 anonim válasza:
Én szülés előtt azt hittem, nem fogom kívánni a szexet. 2 héttel császár után már nagyon akartam, csak a józan ész tartott minket távol egymástól, az se sokáig. Nekem volt kedvem, ment is. Te nem így éled meg. Nem a férjed fura, és nem is te, hanem a helyzet új. Neki most is megvannak az igényei, te meg kizárólag a babával és magaddal vagy elfoglalva, beszűkültél az anyaságra. CSakhogy nő és feleség is maradtál, a férjed nem szült, ezt is jobb tudatosítanod. Nem kötelességed kielégíteni, de ha az ember szereti a másikat, akkor jót akar neki, és ez nem áldozat. Ha neked áldozat, akkor ne csináld, de jó vége nem lesz, ha így állsz hozzá. Mint ha legalábbis bűnt követett volna el azzal, hogy közeledni mer a saját feleségéhez!
2014. márc. 11. 17:11
7/31 anonim válasza:
Hat azert ez bunkosag az ilyen pasik reszerol. En is szultem ketszer, egyik szules utan sem jott a ferjem ilyen dolgokkal, latta, hogy milyen allapotban vagyok. Nem azt mondom, en is kielegitettem 1-2 alkalommal most a 2. szulesem utan, de en is szivesen tettem amit tettem, nem kenyszerbol csinaltam. Szerintem ilyenkor illene a ferfinak egy kicsit egyutterzobb lennu, elvegre egy no nem csak maganak, hanem a parjanak is szuli azt a gyereket. Es nem kell az elso visszautasitas utan mad no agyaba bujni, maszturbalni is lehet, nem?
2014. márc. 11. 17:15
8/31 anonim válasza:
5. válaszolóval értek egyet.
Az én férjem nem erőltette, kivárta amíg akarom én is
2014. márc. 11. 17:15
9/31 anonim válasza:
Ja meg annyit kedves kerdezo, hogy sajnallak. Nem 2 eve, hanem 2 hete szultel, ezt a parod is megerthetne. Es ha valaki azt mondja emiatt tonkremegy egy kapcsolat...en nem hiszem, akkor ott mas problema van.
Elozo valaszolo voltam.
2014. márc. 11. 17:19
10/31 anonim válasza:
Nálunk nincs ilyen. 14 éve vagyok együtt a férjemmel és soha nem voltunk még úgy együtt, hogy abból csak az egyikünknek legyen öröme. Ő nem várta el a szülés után, hogy kielégítsem őt, ahogy én sem vártam el pl. egy kisebb műtét utáni lábadozás során, hogy ő elégítsen ki engem (és még előfordultak az évek során más helyzetek is, amikor nem lehettünk együtt valamilyen okból). Ettől még egyikünk sem megy máshoz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!