Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Más párja is csinál ilyeneket?

Más párja is csinál ilyeneket?

Figyelt kérdés

2 hete született a babám császárral.

A férjem közeledik hozzám... ÚGY !!! Tudja ő is hogy nem.lehwt,nem is várja el,viszont mást igen. Nyomkodja oda a kezem,tolja nekem a nemiszervét... nem vagyok én még olyan állapotban. Nem tudom miért nem fogják fel a férfiak,hogy ilyenkor ez nem megy. Vagy én agyok tényleg a rossz? Tényleg kötelességem lenne hogy kielégítsem ? Örülök hogy nyitott szemmel kibírom a napokat,ellátom a gyerekeket és 2 héttel császár után még nem is vagyok olyan jól. Véleményeket tapasztaatokat várok

2014. márc. 11. 16:36
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
86%

Nekem ebből nem az jön le, hogy de kívánja, hanem, hogy még arra is lusta, hogy használja a kezét.

Tényleg nem értem az olyan kapcsolatokat, ahol felmerül a nőben, hogy ha 2 hétig nincs szex, akkor a férje elmegy máshová. Nagy lehet a bizalom egymásban.

Meg azt sem értem, hogy egy férfi miért nem képes észrevenni, hogy a felesége esetleg még nem fitt egy szülés után. Ez aztán az önzés netovábbja.

2014. márc. 11. 19:26
 22/31 anonim ***** válasza:
92%
Az hogy odatolja a nemi szervét, nálam nem annak a jele, hogy mennyire kívánja a feleségét és mennyire nőként néz rá a szülés után is, hanem annak, hogy önző és nem tudja kordában tartani a vágyait. Egy hasi műtét után két héttel, friss varrással, egy három óránként evő újszülöttel, nulla alvással szerintem érthető, hogy nem az a feleség első gondolata, hogyan elégíthetné ki a férjét.
2014. márc. 11. 19:34
 23/31 anonim ***** válasza:
86%
Sokan félreértik szeritnem, hogy nem a közeledéssel van a gond, hanem a módjával... én igen is felháborodnék ezen, ha pontosan látja, hogy nem vagy kész rá, mit erőszakoskodik, mert ez szerintem az! Akkor miért nem közeledik kis simogatással-masszírozással... én biztos nem elégíteném ki, csak azért, mert mi lesz ha máshoz megy, vagyis az én párom emiatt nem menne máshoz, bár nem is nyomogatná a kezem lefelé.... pffff sajnállak!
2014. márc. 11. 19:59
 24/31 anonim ***** válasza:
88%

A férfiaknak azért ne legyen már minden ostobaságra magyarázat az, hogy nekik igényeik vannak. Mi ez, állatkert? Nehogy már egy felnőtt férfi ne tudja néhány hétig a nadrágjában tartani.

Nálunk a férjem ugyanúgy kivette a részét a baba ellátásából, ahogy én is, hiszen ketten vállaltuk a gyereket, és az első hetekben olyan fáradtak voltunk, hogy egyikünknek sem a szexen járt az esze. Az meg, hogy még kényszeríteni is akarja a másikat, már több, mint ellenszenves.

2014. márc. 11. 20:01
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom sajnos elég sokszor tud tapló lenni, de a szülés után esze ágában sem volt ilyesmit kezdeményezni, inkább sok összebújás és simogatás volt. A hat hetes kontrol után bepótoltunk mindent.
2014. márc. 11. 21:01
 26/31 anonim ***** válasza:
90%
Hát én eldobom az agyam néhány hozzászólástól. Na akkor az én véleményem: mi a férjemmel igen csak sokat szexeltünk mielött terhes lettem. Már amikor megtudtuk hogy az vagyok a férjem kezdeményezte hogy ne csináljuk inkább mert félti a babát! Aztán veszélyeztetett lettem és nem is szabadot. De amugy se nagyon akarta volna. Természetesen rendszeresen kielégítettem nem ment máshoz. Ilyet normális szerető kapcsolatban nem csinál normális férfi! Tehát kibirta a 9 hónapot és a 6 hetet is zokszó nélkül. Nem ment máshoz néha elintézte magának. Megvárta amig én közeledek és tutira akarom. Közben mindenben részt vett tudta milyen fáradt vagyok és még ő mondta hogy csak akkor elégítsem ki ha nem vagyok fáradt ha az vagyok aludjak inkább. Ez a normális!! Nem az amit itt ti írtok. És fiatalok vagyunk naponta többször szexeltünk. De egy normális férfiban megváltozik a fontossági sorrend egy baba születésekor. Nem az hogy szex,szex,elégits ki, anyuka meg: kikell elégíteni mert máshoz megy... Nagyon szomorú és sajnálom az ilyen nőket!
2014. márc. 11. 22:51
 27/31 anonim ***** válasza:
93%
Mellesleg igy még az állatok se közelednek, náluk is megelőzi legalább némi "udvarlás" a dolgot.
2014. márc. 11. 23:25
 28/31 anonim ***** válasza:
86%

Hát azért néhány hozzászóláskor kikerekedett a kezem, jó hogy nem már kötelességünk kielégíteni a párjainkat, csak mert rájuk jött.

Intézzék el maguknak, az én párom is ezt csinállta.

2014. márc. 12. 07:56
 29/31 anonim ***** válasza:
79%
Utolsó vagyok, nem kezem a szemem :D
2014. márc. 12. 07:58
 30/31 anonim ***** válasza:
44%
azért én nem vagyok benne biztos, hogy a közeledés úgy történt, ahogy a kérdező leírja... ha meg igen, és egy ilyen bunkó-tapló embernek szült, az már csak az ő hibája
2014. márc. 12. 08:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!