Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Más párja is csinál ilyeneket?

Más párja is csinál ilyeneket?

Figyelt kérdés

2 hete született a babám császárral.

A férjem közeledik hozzám... ÚGY !!! Tudja ő is hogy nem.lehwt,nem is várja el,viszont mást igen. Nyomkodja oda a kezem,tolja nekem a nemiszervét... nem vagyok én még olyan állapotban. Nem tudom miért nem fogják fel a férfiak,hogy ilyenkor ez nem megy. Vagy én agyok tényleg a rossz? Tényleg kötelességem lenne hogy kielégítsem ? Örülök hogy nyitott szemmel kibírom a napokat,ellátom a gyerekeket és 2 héttel császár után még nem is vagyok olyan jól. Véleményeket tapasztaatokat várok

2014. márc. 11. 16:36
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
94%
Biztos én élek egy szörnyű, perverz házasságban, de nálunk valahogyan nem így közeledik a férjem, nem így kezdeményez, ahogy én sem dugom oda a p.ncimat az orrához, ha szeretnék valamit. Amikor szülés után én is hulla voltam, az egyik esti szoptatás után ültem a kanapén, és lestem ki a fejemből, azon gondolkodva, hogy visszavettem-e a pólómat, odajött mögém, és elkezdett megmasszírozni. Annyira jól esett az érintése, teljesen feltöltött és feltüzelt, de mivel még alig egy hete szültem, arra gondolni sem akartam, hogy a lenti területemhez hozzáérjen, de olyan szexuális tüzet szított, hogy én kielégítettem. És ez utána kb. 3 hétig nem ismétlődött meg. De soha nem "erőszakoskodott", párszor én is nemet mondtam, mikor láttam rajta, hogy jól esne neki, de tényleg fáradt voltam. Szerintem nem akkora bűn, hogy a szülés után pár hétig nincs semmi szex egy házasságban, legyen már annyi megértés egy férfiben, hogy ezt kibírja. Ha meg annyira éhes, akkor elégítse ki magát. De az együtt jóban, rosszban, betegségben, egészségben nem azt jelenti, hogy szexelni kell jóban, rosszban, betegségben, egészségben. Jó, hogy nem már a szülőszobán cidázza le az ember a férjét, hogy érezze a törődést. Kész! Ennyire ne rettegjen már egy nő sem attól, hogy elhagyja a férje, mert pár hétig nincs szex, petting stb. Attól még megmarad a felesége, meg lehet az intimitás is a kapcsolatban. Nekem például jó pár hétig elég volt összebújni, simogatni, csókolni egymást, és így elaludni. Soha nem panaszkodott, és nem ment más nőhöz emiatt a pár hét miatt. Legyen már egy kis önbecsülésünk!
2014. márc. 11. 17:29
 12/31 anonim ***** válasza:
3%
egy 5 perces kézimunkába belehalsz?
2014. márc. 11. 17:44
 13/31 anonim ***** válasza:
91%
Gondolom a ferj sem halna bele, ha sajat magat kielegitene. Agyam eldobom az ilyen ferfiaktol (?????). Es ha mar mindenkepp azt szeretne, hogy a no elegitse ki, akkor legalabb legalabb egy kis simogatassal, puszilgatassal jelezze, ne pedig ugy hogy a farkaval dorgolozzon a parjahoz, mint az allatok. Elvegre, ha szex nem is, de egy kis gyengedseg a frissen szult anyukanak is jol esne.
2014. márc. 11. 17:58
 14/31 anonim ***** válasza:
92%

Sajnálom azokat a nőket, akiknek természetes, hogy szülés után, ha jól esik, ha nem, kielégíti a férjét, csak azért, mert ha nem teszi, esetleg félrelép.

Azt hiszem, hogy egy egészséges, jól működő házasság fontos "kelléke" a türelem, minden területen.

Aki ilyesmit kér a feleségétől, ráadásul még kényszeríteni is próbálja az szimplán egy bunkó.

2014. márc. 11. 18:10
 15/31 anonim ***** válasza:
8%
aztán majd les, ha apuci máshova megy, mert nem lát ki a pelusok mögül anyuci
2014. márc. 11. 18:11
 16/31 anonim ***** válasza:
11%

Én tök jól le lettem pontozva.

De melyik pasi bír ki hónapokat úgy hogy csendben megül egy sarokban ? Nem szexelni kell vele, de mindenkinek van keze ... Nem?

Azért az is elég gáz, h "szültem, ha 3 évig nem akarok szexet, akkor a pasim k.ussoljon csak, jogom van pihengetni".

És erre rámehet egy kapcsolat.

Nema 2 nap 2 hétről van szó. De ha vmelyik nő hónapokig húzódozik, az azért nem normális dolog. Nem?

2014. márc. 11. 18:53
 17/31 anonim ***** válasza:
18%

Türelem, igen.

De akik azt írták, h tűrnie kell a pasinak, azok szerint mennyi idő fér bele, amíg a pasi türelmesen vár?

3 hét? 4 hónap? 2 év? Örökké?

2014. márc. 11. 18:54
 18/31 anonim ***** válasza:
92%

Már bocs, de itt két hétről van szó, nem hónapokról. Egyetértek azzal, aki azt mondta, hogy az ilyen pasi szimplán tapló. Ha ennyi empátia nem szorult bele a saját feleségével szemben, hogy két héttel egy hasi műtét után nem dugdossa a farkát a másik kezébe, akkor menjen nyugodtan máshova.

Mi az, hogy nincs-e keze a kérdezőnek? És a férjének nincs keze? Nem tudja elintézni magának egy kis ideig, ha már együtt vállaltak gyereket?

Nagyon kíváncsi lennék én arra, hogy a szóban forgó férfi fordított esetben mit reagálna, ha ő feküdne egy műtét után az ágyban, és a felesége nyomkodná az arcába magát, hogy márpedig elégítse ki, mert van nyelve.

2014. márc. 11. 19:06
 19/31 anonim ***** válasza:
95%
Senki sem írta, hogy hónapokig-évekig türelmesnek kell lennie a férfinek, de egy normális párkapcsolatban, olyan indokolt esetben, mint a szülés, a 6 hét kivárása nem jelenthet problémát. Csak sajnálni tudom azokat a nőket, akik párjában ennyi megértés sincs, és félelemből elégítik ki a férjüket úgy hogy közben a hátuk közepére sem kívánják az egészet. Az első gyermekünk születése után, amint a kontrollon a doki azt mondta, hogy már lehet, együtt voltunk a férjemmel. Előtte ő megoldotta magának és inkább segített, hogy minél előbb újra a régi legyek, nem pedig önző módon csak magával foglalkozott. Amint rendbe jöttem, én is törekedtem rá, hogy a kapcsolatunkban minden tökéletesen működjön továbbra is.
2014. márc. 11. 19:07
 20/31 anonim ***** válasza:
17%
jobb ha kíván, mintha hozzád sem akarna érni és másnéúál keresné az örömöt... van ennek jó oldala, az, hogy a nőt látja még mindig benned :) szájjal, kézzel kielégítheted, esetleg megegyezel egy kölcsönös masszírozásban :)
2014. márc. 11. 19:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!