Más párja is csinál ilyeneket?
2 hete született a babám császárral.
A férjem közeledik hozzám... ÚGY !!! Tudja ő is hogy nem.lehwt,nem is várja el,viszont mást igen. Nyomkodja oda a kezem,tolja nekem a nemiszervét... nem vagyok én még olyan állapotban. Nem tudom miért nem fogják fel a férfiak,hogy ilyenkor ez nem megy. Vagy én agyok tényleg a rossz? Tényleg kötelességem lenne hogy kielégítsem ? Örülök hogy nyitott szemmel kibírom a napokat,ellátom a gyerekeket és 2 héttel császár után még nem is vagyok olyan jól. Véleményeket tapasztaatokat várok
Sajnálom azokat a nőket, akiknek természetes, hogy szülés után, ha jól esik, ha nem, kielégíti a férjét, csak azért, mert ha nem teszi, esetleg félrelép.
Azt hiszem, hogy egy egészséges, jól működő házasság fontos "kelléke" a türelem, minden területen.
Aki ilyesmit kér a feleségétől, ráadásul még kényszeríteni is próbálja az szimplán egy bunkó.
Én tök jól le lettem pontozva.
De melyik pasi bír ki hónapokat úgy hogy csendben megül egy sarokban ? Nem szexelni kell vele, de mindenkinek van keze ... Nem?
Azért az is elég gáz, h "szültem, ha 3 évig nem akarok szexet, akkor a pasim k.ussoljon csak, jogom van pihengetni".
És erre rámehet egy kapcsolat.
Nema 2 nap 2 hétről van szó. De ha vmelyik nő hónapokig húzódozik, az azért nem normális dolog. Nem?
Türelem, igen.
De akik azt írták, h tűrnie kell a pasinak, azok szerint mennyi idő fér bele, amíg a pasi türelmesen vár?
3 hét? 4 hónap? 2 év? Örökké?
Már bocs, de itt két hétről van szó, nem hónapokról. Egyetértek azzal, aki azt mondta, hogy az ilyen pasi szimplán tapló. Ha ennyi empátia nem szorult bele a saját feleségével szemben, hogy két héttel egy hasi műtét után nem dugdossa a farkát a másik kezébe, akkor menjen nyugodtan máshova.
Mi az, hogy nincs-e keze a kérdezőnek? És a férjének nincs keze? Nem tudja elintézni magának egy kis ideig, ha már együtt vállaltak gyereket?
Nagyon kíváncsi lennék én arra, hogy a szóban forgó férfi fordított esetben mit reagálna, ha ő feküdne egy műtét után az ágyban, és a felesége nyomkodná az arcába magát, hogy márpedig elégítse ki, mert van nyelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!