Más babája is csinál ilyeneket?
Figyelt kérdés
10 hós kisfiam gyakran lefelé csapkod a kezével főleg ha dühös. Napközben sokat kiabál és sikit. Egyre gyakrabban csinálja ezt újabban. Amúgy barátságos, jókedvű baba.2010. jan. 17. 00:03
2/8 A kérdező kommentje:
Azért is kérdem, mert régebben nem volt ilyen, de most olyan mintha elmentek volna nála otthonról (bocs). Állandóan dühös, orditozik és csapkod. Régebben nem volt ilyen. Ha bármi nem úgy van ahogy ő szeretné, annyira visit, sikit h zeng az egész ház. Nem tudom mi váltotta ki ezt nála, étvágya rendben van.
2010. jan. 17. 01:21
3/8 anonim válasza:
szia.nálunk ez akkor volt amikor jött a foga.feszült volt és így vezette le.időnként még most is csinál ilyet,de ez már tisztán látszik hogy valami miatt döhös,mert nem sikerül berakni a formabedobóba a kockát,vagy bekapcsolni valamit.
4/8 anonim válasza:
Szia!
Nekem 9 hónapos a kisfiam,és ő is csapkod.De csak az asztalt,mert tetszik neki a nagy hang.És ő is sikítozik és nevet magán.Viszont ha elveszem vagy nem adom oda neki a telefont/távirányítót akkor leül és sírni kezd,mint akit ölnek.Na ilyenkor nem szoktam vele foglalkozni,körbe néz,látja,hogy senki nem figyel rá,és abba is hagyja.
5/8 anonim válasza:
Egyszerű. Szeretné a saját akaratát érvényesíteni. Ez így is lesz egy darabig, az én lányom másfél éves és 9 hónapos korától csinálja.. Kitartás,és ne add be a derekad mert akkor tudja hogy hisztivel mindent megkap elér
6/8 A kérdező kommentje:
De nálatok is a kezével csapkod le és fel amellett h ordit, kiabál, visit? Ez nem vmi betegség tünete? Eddig nem csapkodott igy.
2010. jan. 17. 13:22
7/8 anonim válasza:
De,betegség!Úgy hívják,hogy hiszti!Az én lányom 9.5 hónapos,ha azt mondom,hogy nem szabad leken egy sallert,vagy megharap.én mindig csak azért imádkoztam,hogy ne legyen csípkedős,harapdálós gyerekem.Nem jött össze.
8/8 anonim válasza:
Nem beteg,nyugi.Csak azt akarja hogy rá figyelj és ugy legyen ahogy ő akarja.
Az enyém már ide is csap,hála a nagyinak,mert az mindent megenged. hiztizik, hiztizik és ha észre sem veszem abbahagyja. Ha már fulladásszerűen visít, fürdőszoba, szó nélkül megmosdatom éppen langyos vizzel,és abbahagyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!