Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Túlparázom az egészet? Császár?

Túlparázom az egészet? Császár?

Figyelt kérdés

az elozo kérdésem ez volt:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Holnapig döntenem kell. Egyik percben ugy gondolom hogy császár legyen, mert a baba a fontos, de aztán rámtor a félelem, félek az érzéstelenitéstol, a csovezéstol, utána a trombozisveszélytol,idegesit hogy nem kelhetek fel utána 2orával mint a rendes szulésnél, hogy nem én vihetem ki a családtagoknak a babát , nem tudom elso napokban ellátni rendesen. Ha a doki csak egy olyan okot mondana ami végett orvosilag indokolt a császár akkor simán belemennék. De minden rendben van,a baba egy hete 2600g-ra volt becsulv és allandoan ezen kattog az agyam.a vajudási fájdalomtol nem félek, egyik percben az jár a fejemben hogy tobb millio no szul természetes uton gond nélkul, máskor meg rágondolok hogy ismerosok kozul tobbnek volt gond szulésnél és a baba károsodott. szerintem holnapig megorulok :(

mindenképpen ugy gondolom hogy a természetes szulés a legjobb mint az anya mint a baba szempontjábol(persze ha komplikácio mentes, de ezt sajna elore senki nem tudja), és mivel nincs olyan tényezo uh-n rendben minden ctg is ok, egyszeruen nem tudom elfogadni a tényt hogy a doki császározni akar.

2014. márc. 6. 13:33
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Köszi csajok! Végul is császár mellett dontottunk a dokival. Keddre van idopontom. Már beletorodtem, remélem minden rendben lesz.
2014. márc. 7. 15:38
 12/20 anonim ***** válasza:

Gratulálok és szorítok, hogy minden rendben legyen - de miért is ne lenne, igaz? :)

Boldog babázást!!

10es voltam

2014. márc. 7. 15:43
 13/20 anonim ***** válasza:

No, akkor megnyugodtál mostmár.

Akkor holnap meglesz a picur! Hidd el, így biztosan minden rendben lesz.

Sok tejcsit! Az elején nehogy feladd, mert császár után is kitartással be fog indulni az a tejcsi!

2014. márc. 10. 12:24
 14/20 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Márc.11-én megszuletett kisfiunk 2950g 48cm-el

:D

2014. márc. 18. 13:31
 15/20 anonim ***** válasza:
Gratula ! Akkor császárral lett meg? Hogy viselted?
2014. márc. 18. 13:51
 16/20 anonim ***** válasza:

Én is nagyon-nagyon gratulálok hozzá, és majd ha tudod, írd meg, hogy hogy viselted a császárt, "volt e okod így félni"?

Köszi!

2014. márc. 18. 17:18
 17/20 A kérdező kommentje:
Hát maga a császár nem volt rossz élmény. A katéter felhelyezése fájt, 4x-re tudták felnyomni, azt még az érzéstelenites elott csinálták. A spinális érzéstelenités abszolut nem fájt, csak egy szuri. Maga a mutét kicsit fura volt ahogy huztak vontak, de nem volt gond. Néha leesett a vérnyomásom kozben,de 4-5masodperc alatt korrigálták.Amugy mutét elott kozvetlen és kozben sem voltam ideges már.jol viseltem. 24 óra mulva kelhettem fel, az maga a pokol. Rosszul is lettem.Szornyu volt minden felkelés és menés 3 napig. A 4.nap viszont erot kellett vennem magamon mert mar egy szobaban voltam a kicsivel,magamra hagyatkozva.Az 5.nap jottunk haza. Azota elég jol vagyok, ha hosszabb ideig fekszek akkor fáj a felkelés de már korántsem ugy mint a mutét után. Csak sajna most nem vagyok jo passzban mert ugy néz ki hogy hugyholyaggyulladásom lett, nagyon fáj minden pisilés.Doki elkuldte a vizeletet kivizsgálni, addig marad a sok folyadék.Nagyjábol ennyi, remélem aztán már nem jon elo semmi.Amugy a császár után a fájdalom olyan mintha belulrol égetnének, majnemhogy elviselhetetlen, legalabbis nekem az volt. Sokat sirtam, de a kisfiam miatt eros leszek :)
2014. márc. 19. 17:20
 18/20 anonim ***** válasza:

jaj, hát sajnálom a fájdalmadat, kitartás, és biztosan jobb lesz, ahogy telnek a napok!

Gratulálok a fiúkához.

Nem túl jó, hogy benyelted a hólyag gyuszit is, bár lehet ennek van köze ahhoz, hogy bénáztak a katéterrel:-(

én voltam katéterezve nőgyógy műtét miatt már, és semmi gond nem volt vele.

2014. márc. 19. 19:42
 19/20 Vilcsianyuja ***** válasza:
Gratulálok a babához, erőt és kitartást, és mielőbbi gyógyulást! Egy kicsit nézheted a pozitív oldalt is, ha már a katéterrel gondok adódtak, legalább szuperül sikerült a spinál, mert az én műtétem napján 4 császárből 2-nek elszúrták. Sok örömöt a kisfiadhoz!
2014. márc. 20. 09:07
 20/20 A kérdező kommentje:
Koszi szépen! :)
2014. márc. 20. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!