Túlparázom az egészet? Császár?
az elozo kérdésem ez volt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Holnapig döntenem kell. Egyik percben ugy gondolom hogy császár legyen, mert a baba a fontos, de aztán rámtor a félelem, félek az érzéstelenitéstol, a csovezéstol, utána a trombozisveszélytol,idegesit hogy nem kelhetek fel utána 2orával mint a rendes szulésnél, hogy nem én vihetem ki a családtagoknak a babát , nem tudom elso napokban ellátni rendesen. Ha a doki csak egy olyan okot mondana ami végett orvosilag indokolt a császár akkor simán belemennék. De minden rendben van,a baba egy hete 2600g-ra volt becsulv és allandoan ezen kattog az agyam.a vajudási fájdalomtol nem félek, egyik percben az jár a fejemben hogy tobb millio no szul természetes uton gond nélkul, máskor meg rágondolok hogy ismerosok kozul tobbnek volt gond szulésnél és a baba károsodott. szerintem holnapig megorulok :(
mindenképpen ugy gondolom hogy a természetes szulés a legjobb mint az anya mint a baba szempontjábol(persze ha komplikácio mentes, de ezt sajna elore senki nem tudja), és mivel nincs olyan tényezo uh-n rendben minden ctg is ok, egyszeruen nem tudom elfogadni a tényt hogy a doki császározni akar.

Gratulálok és szorítok, hogy minden rendben legyen - de miért is ne lenne, igaz? :)
Boldog babázást!!
10es voltam

No, akkor megnyugodtál mostmár.
Akkor holnap meglesz a picur! Hidd el, így biztosan minden rendben lesz.
Sok tejcsit! Az elején nehogy feladd, mert császár után is kitartással be fog indulni az a tejcsi!
Sziasztok! Márc.11-én megszuletett kisfiunk 2950g 48cm-el
:D

Én is nagyon-nagyon gratulálok hozzá, és majd ha tudod, írd meg, hogy hogy viselted a császárt, "volt e okod így félni"?
Köszi!

jaj, hát sajnálom a fájdalmadat, kitartás, és biztosan jobb lesz, ahogy telnek a napok!
Gratulálok a fiúkához.
Nem túl jó, hogy benyelted a hólyag gyuszit is, bár lehet ennek van köze ahhoz, hogy bénáztak a katéterrel:-(
én voltam katéterezve nőgyógy műtét miatt már, és semmi gond nem volt vele.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!