Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 38 hetes vagyok hogyan tudnám...

38 hetes vagyok hogyan tudnám meggyorsítani az egészet?

Figyelt kérdés
A dokim jövő héttől két hétre elutazik, csütörtökön azt mondta egy héten belül szülünk!Még semmi,josló fájásaim sincsenek,eddig magnéziumot szedtem,már csüt.óta nem szedem!
2008. jún. 24. 11:38
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha bevállalod néhány este vegyél forró fürdőt, az is elindíthatja.
2008. jún. 24. 12:05
 2/10 anonim ***** válasza:
Szia!Nem törvényszerű,hogy jósló fájásaid legyenek.Lehet nyitva vagy annyira,hogy meginditja a szülést.Az egyik ismerősőmnek a szűlésznője azt tanácsolta,hogy vegyen melegfürdőt az segít.Ezt tapasztalatból nem tudom, nekem magátol indult be mind a két szülés.sok sikert!
2008. jún. 24. 12:08
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ!A helyzet, hogy panelben lakunk és zuhanykabinunk van, engedjek a pocakomra meleg vízet?Egy ujjnyira nyitva vagyok és a baba feje is szépen rögzül azt mondta a dokim!
2008. jún. 24. 12:10
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia!A második válaszadó vagyok.Késő délután mikor nincs ez a nagy meleg sétálj nagyokat a pároddal az is segit tágulni.A hasad alját is jó zuhanyoztatni.Sok sikert!
2008. jún. 24. 12:33
 5/10 anonim ***** válasza:
Meleg fürdő,szex,séta,gugolás,napozás (az is vérbőséget okoz).Ezeket szokták ajánlani.Én próbálkoztam mindegyikkel,de még egyben vagyunk 6 nappal a kiírt időpont után.Ami viszont személyes tapasztalat,hogy bevásárlás közben mindig bekeményedtem és begörcsöltem picit már hetek óta.Idáig nem értettem miért,de a hétvégén rájöttünk,hogy mindig a hűtőpultok környékén kezdődik,majd azok elhagytával rövid időn belül elmúlik.A hirtelen lehülés úgy hat a méhemre,mint egy hidegfront.Ma megyünk is bevásárolni.:)Az utóbbi időkben ugyanis nem volt kedvem bevásárlóközpontokban vásárolgatni,mindig a kisebb boltokat választottam.Most viszont direkt megyünk a hűtők közelébe,hátha eredményt hoz.:)
2008. jún. 24. 13:14
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én a dokim miatt nem engednék beavatkozni ha nem muszáj.

Akkor szülnék másnál.Ilyenkor nyáron ez a rossz,hogy sok orvos nem lát előre,és elfogadja a kismamát páciensének,aztán mikor szül,akkor meg nyaral:(((

A kislányommal nekem is beavatkoztak,és sajnos meg is kellett császározni,mert olyan rosszul lett.

Szörnyű volt.Főleg,hogy az elsőt simán szültem.

A harmadikkal mára vagyok kiírva,de nem sok jelét mutatja,hogy kibújna:))Pedig hetek óta vannak jóslófájásaim,néha jó erősek.

Egyébként,ha nincs itt az ideje,akkor semmilyen csoda nem segít.Én a lányommal mindent kipróbáltam miután lejárt az ideje,forró fürdő,sex,lépcsőzés..stb..mindent elég sokszor,mégsem indult meg.

minden jót,könnyű szülést neked,és szerintem az időpont ne a dokitól függjön.

2008. jún. 24. 13:15
 7/10 anonim ***** válasza:
Igyál málnalevél teát.
2008. jún. 24. 16:47
 8/10 anonim ***** válasza:
2008. jún. 24. 17:51
 9/10 anonim ***** válasza:
A lépcsőzés is segíthet.Én is ki fogok próbálni mindent ,mert már nagyon nyűgös vagyok.37hetes kismama...azért egy hetet még várok:)
2008. jún. 25. 00:17
 10/10 anonim ***** válasza:
Valószínű, hogy a következő vizsgálatnál úgy fog megviozsgálni, hogy csillagokat látsz.Hogyha azt mondta, hogy biztos szültök-persze azért mert ő eluatziik- akkor sztem elkezdni majd tágítani a méhszájadat amitől fájásaid lesznek.Mindenki azt mondja, hogy iszonyat érzés.Nekem is nyaralni fog, és átpasszol másnak.Engem már nem érdekel, kevesebb pénzt fogok adni.Hogyha nem császár akkor mindegy, mert a dokik alig vannak jelen, a szülésznő a fontos.
2008. jún. 26. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!