39hetes és 3 napos vagyok, hogyan tudnám meggyorsítani, hogy meginduljon a szűlés?
Figyelt kérdés
2010. dec. 31. 16:44
2/18 anonim válasza:
Szex.
Állítólag a hasmenés is hatásos.
De ha nem akar kijönni, úgysem fog. :D
3/18 A kérdező kommentje:
4 napja szexeltem,de az nem segített.
2010. dec. 31. 16:47
4/18 anonim válasza:
Vadabb szex, a párod koncentráljon a mellbimbódra, , enyhe hashajtás, persze nem gyógyszerrel
5/18 anonim válasza:
Nem 4 napja kell szexelni, hanem napi 4x.
6/18 A kérdező kommentje:
így is ma reggel is ment a hasam.
2010. dec. 31. 16:55
7/18 anonim válasza:
Sex, sex sex. kezdjétek is, hátha éjféli baba lesz!!!!!! :)
8/18 anonim válasza:
Ricinus. De miert akarod elinditani? Mar nem sok ido van hatra. Ne surgesd a picit.
9/18 anonim válasza:
A hasmenés enyhe bélgörcsökkel is jár, ami a méhedet is összehúzódásra készteti. Lépcsőzz, símogasd a melled-vagy kérd meg rá a párod, az még jobb és szex, szex-a cél az hogy legyen orgazmusod is;)
10/18 anonim válasza:
Én kórházban feküdtem, rohadtuk untam, szülni akartam, jöttek az ünnepek, hát nekiláttam minden nap kb 5ször lépcsőzni, 2dikon feküdtem. Lihegtem mint a kutya, úgy kifáradtam. Éjszaka amikor senki nem látott felüléseket csináltam :)
Hülyének néztek, mindenki lifttel járt, én nem voltam hajlandó.
Ja és nem jött a baba :) :)
a sex, annak hatásosnak kell lenni, mert ott aztán vannak húzódások :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!