Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 39hetes és 3 napos vagyok,...

39hetes és 3 napos vagyok, hogyan tudnám meggyorsítani, hogy meginduljon a szűlés?

Figyelt kérdés
2010. dec. 31. 16:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Lépcsőzést én is próbálta,13-ra szaladgáltam fel le,nem segitett,az sem meg más sem.Második babánál a reggeli szex éjfélre meghozta a babát.
2010. dec. 31. 17:47
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Szex orgazmussal, vagy orgazmus szex nelkul (onkielegites). Lenyeg az orgazmus, mert mehosszehozodasokkal jar. Simogasd a pocakod, az is stimulalja a mehet. Konnyu szulest es gyors felepulest kivanok! Jo egeszseget babanak es mamanak!
2010. dec. 31. 21:00
 13/18 anonim ***** válasza:

Jaj, megértelek én is ebbe a cipőben járok. A "nagy" fiammal is így voltam, 8 napot feküdtem bent a kórházba szülés előtt, utána meg még 4-et. Szinte szaladtam ki a kórház ajtaján, mikor hazaengedtek. Az ellenségemnek se kívánom. Mindent kipróbáltam lépcső, nagyon sok séta, homeopátia, de semmi sem segített, 6 nap túlhordás után indultak meg az első fájások...

2.5 év telt el, de úgy tűnik a történelem ismétli önmagát. 39+5-nél tartok, semmi előjel, és ráadásul be kell költöznöm a kórházba. Bocsi, hogy nem a kérdésre feleltem, csak tudd, hogy nem vagy egyedül.

Remélem mindketten hamarosan megszülünk!

2010. dec. 31. 22:14
 14/18 anonim ***** válasza:
50%
probálki orgazmus vadszexte lépcsőzést pocakod simogatását sportokat oxitocint kapsz ha nem indul túlhordáskor fog megindulni
2010. dec. 31. 22:28
 15/18 anonim ***** válasza:

nekem a mellbimbom ingerlese 10 perc utan beinditotta!

2 hetes mano anyukaja

2011. jan. 3. 11:00
 16/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Érdeklődnék van e már baba??? Ahogy a napokat nézem már biztos igen!:)

És sikerült meggyorsítani valamilyen praktikával? :)

2011. jan. 21. 16:40
 17/18 anonim ***** válasza:

Meg csak

en 41 hetes es en is turelmetlen vagyok.

Mi is szexeltunk, setak, kerteszkedes de semmi.

Ugyis akkor jon ha o felkeszult nem akkor amikor nekunk jo v mi akarjuk

2012. jan. 20. 22:58
 18/18 anonim ***** válasza:
50%
szerintem már nem aktuális a kérdés :)
2012. jan. 21. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!