Van még más is aki jobban félt a szüléstől, a kórháztól töbedik terhességnél?
Ėn is most a harmadiknál fėltem legjobban ,de kår volt mer mikor közlik bogy akkor most szülünk akkor már sak sodródik az ember az esemėnyekkel. Hagyni kell megtörtėnni a dolgokat.
Egyėbkėnt kėt sima szülės után ez most császár lett , úgyhogy nem is tudtam mi vár rám , de azzal tisztában voltam , hogy a szülės fájdalommal jár ezen nincs mit szėpíteni, túl kell esni rajta, aztán már csak gyönyörködni kell a vėgeredmėnyben.
Én még csak a 12. héten járok a másodikkal.
DE. NEM akarok szülni. :((((
Nagyon be vagyok tojva. :( :( :(
Én az elsőt szülöm majd május elején, de már nagyon be vagyok sz**va.
Nagyon félek, hogy hogy lesz, mi lesz, mi vár rám.
A fájdalomtól... meg hogy mit fogok kapni a csecsemős nővérektől, hogy nem tudok majd rendesen szoptatni. (ez sajnos már most biztos, mert olyan elváltozás van mind 2 mellemen :( )
Ráadásul nagyon nem szeretnék előre befeküdni, mert én a kórházaktól is betegesen viszolygok.
Szóval remélem, hogy nem kell, és max 3 napot leszek bent.
Nekem még két napom van a kiírtig, második babát várom. Az első terhességem problémamentes volt, én voltam az első a környezetemben aki szült. Laza voltam nagyon, ami a szülést illeti, úgy voltam én is, hogy így vagy úgy túl kell esni rajta.
Aztán történt mindenféle dolog másokkal ezalatt a hat év alatt mióta megszületett a kisfiam, és most én is rettegek. A szüléstől is, attól is, hogy rendben lesz-e minden a babával és velem, egészséges lesz-e, pedig tudom, hogy ezzel jót nem teszek. :( Hullámokban tör rám mindenféle érzés és most már nagyon túl szeretnék esni rajta és a karjaimban tartani a kislányomat. Reméljük minden jól fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!