Ügyeletes orvosnál fogok szülni. Gáz, ha nem fizetek a szülésért?
Én sem adtam semmit sem. Pedig császároztak. A doki másnap benézett, megkérdezte, hogy vagyunk. Mivel nem adtam neki semmit, legközelebb már hiába köszöntem rá a folyosón, még a fejét is elfordította. Amikor meg engedtek haza, akkor még flegma is volt.
Nem tehetek róla, szívesen adtam volna egy keveset, ha lett volna miből.
Én is ügyeleten szültem, és nem fizettem. A doki azért kapja a fizuját, hogy elvégezze a dolgát. Nekem sem fizet senki semmi pluszt a gyesem mellé, pedig jól jönne....
A másodikat is így fogom szülni, nem pénzelek senkit, és nincs is miből, hogy férjem munkanélküli lett, én meg gyesen...
Szia,mivel nálunk nem lehet orvost fogadni,így én is az ügyeletesnél szültem,vajúdás alatt 2 óránként vizsgált,végül császár lett!Másnap is benézett hozzám!
Kötözésnél is ott volt!nagyon rendes volt!Sajnos pénzt nem tudtam neki adni,de egy márkás piát vittem a 6 hetes kontrolra!
Szerintem nem gáz!Én inkább azt a keveset is a babámra költöm!
Az orvos azért kapja fizetését,én nem támogatom a hálapénzt!
Én sem kérek a tanulóim szüleitől pénzt,amiért megtanítom az ABC-t!
Szóval nem gáz,ha nem adsz,legfeljebb nem mosolyog Rád!De ellát!
Dehogy gáz,te kapsz azért jattot ha robotolsz egész nap?
Ez ugyanaz,csak mert segít világra jönni,nem kell plusz pénzt kapnia,vagy ha kér,akkor mond meg h majd te ellátod magad;) ez utóbbi csak vicc volt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!