Veszprémben, ha ügyeletes orvosnál szülök (mert itt ugye nem lehet orvost fogadni a szüléshez), akkor is illik neki pénzt adni a szülésért?
Figyelt kérdés
Csak 3 éve lakom itt, nem tudom, mi a "rendszer". Légyszi írjatok, mert már csak 1-2 hetem van vissza.2008. aug. 15. 17:56
1/5 anonim válasza:
Többek között pont azért vezették be ezt a rendszert, h. kiküszöböljék a hálapénzt, de ha adni akarsz, mert elégedett voltál, adj!
2/5 A kérdező kommentje:
De szoktak adni a kismamák? Engem ez érdekelt volna. Azért köszi.
2008. aug. 16. 07:33
3/5 anonim válasza:
szia
szombathelyen is ugyanigy van,mint nálatok veszprémben, , naon meg voltunk elégedve a dokival,mi ezért adtunk..
4/5 anonim válasza:
En is Veszpremi vagyok! Nekem valahogy nemigazan jon be az ottani ellatas! Bar olvastam mar mas velemenyeket is!
5/5 anonim válasza:
Ügyeletes dokinál szültem Veszprémbe három hónapja és mi nem adtunk semmit. Mindenki maga dönti el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!