Császármetszés Veszprémben?
Szia!
Én igaz nem császárral szültem de itt szültem a veszprémi kórházban 3 hónapja és akkor is volt pár császáros.Amit tudok,hogy apa nem lehet bent a műtőben de utána megkapja pici babát.Műtét után kivezetnek belőled egy csövet aminek a végén egy kis üveg van amibe a maradék váladék távozik amíg bent vagy azzal kell majd lenned és nem 3 hanem 4 nap után engednek haza.
Ne haragudj,hogy csak ennyit tudtam segíteni de azért talán a semminél több.
Szia!
Én Veszprémben szültem császáral, igaz koraszülött volt, de gondolom hasonló a helyzet. Amikor kivették a kisbabát
megmutatták az apukának, de ehhez az kell, hogy bemenjen a szülőszobába. A műtét után mikor kitoltak tudtunk váltani 1-2 szót, mert megvárt. Utána viszont nem lehet veled, mert kb 12 órára örzőbe visznek, ahol nem tudsz felkelni, sőt mozogni sem, hiszen nem mozog a lábad az érzéstelenítőtől amit a gerincedbe kapsz. Tesznek egy nehéz homokzsákot a hasadra, és infulsió folyik. Szigorúan felkeltenek, és elsétáltatnak a majdani szobádba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!