A katéterezés fáj?
Engem szülés közben katétereztek meg 3szor is, mert lement rengeteg infúzió de már pisilne nem mehettem el (állítólag nem is tudtam volna).
Az első még csak kellemetlen volt, a második már eléggé fájt. A harmadiknál már könyörögtem, hogy hagyjanak, ki tudok én menni a wc-re.
A legrosszabb az volt, hogy utána vagy 1,5 hónapig éreztem, kicsit fájdogált. De szerencsére elmúlt ez is.
Én akkor, abban a pillanatban pontnem azzal foglalkoztam, hogy fáj-e, egyébként szerintem nem.Mondjuk én a szülőágyon feküdtem, a derekam konkrétan szét akart nyílni és a szülésznő mondta, hogy szóljak ha fájás jön.Én szóltam és ő felrakta, ennyi.Akkor jól is esett mert már nagyon kellett pisilnem de nem engedtek leszállni a szülőágyról mondván:-Ott a lepedő a lábam között, engedjem csak, majd kicseréli.Kösz.A férjem meg ott áll a fejem mellett.
Egy szó mint száz:nem fájt, de szerintem ez attól is függ, hogy ki mennyire görcsöl rá és, hogy ki csinálja :)
16 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!