Altatásos császárt szeretnék! Ennek mi a menete? Beöntés kell? Ha igen miért? Injekciót hová kapok?
Figyelt kérdés
2014. febr. 15. 21:12
11/11 anonim válasza:
Nekem nem altatásos volt, de császár. A császár altatásban ugyanúgy zajlik, mint egy másik műtét.
Katétert biztosan kapsz. Ha nagyon ügyesek, akkor 20 mp alatt bent van. Beöntést nem 100% de valószínű. Ahány kórház, ahány ország, annyi protokoll.
A karodba kapod a branült és abba kapod infúzióval a szert, amitől elalszol.
Én ébren voltam. Kb 3-4 perc alatt kivették és utána kb 10-15 perc volt a varrás, ilyesmi. Addig vizsgálták és fürdették a kicsit.
Kérdezz rá, hogy van-e arra lehetőség, hogy Apuka megkapja az elején. Jót tesz a babának az "ismerős" közelsége, szívverése.
Minden rendben lesz! Drukkolunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!