Semmi gondom nem volt az érzéstelenítőtől a császár után. Közben hánytam egy kicsit, de nem érdekelt, mert hallhattam felsírni és láthattam, megkaphattuk egyből a lányom. Soha nem fogom elfelejteni. Ha altattak volna, akkor ezek mind kiestek volna.
2012. okt. 7. 07:47
2/17 anonim válasza:
Nem volt választásom,rettenetesen féltem az érzéstelenítéstől.Most már kiröhögöm magam,hogy tényleg ettől féltem ennyire?:))Életem legboldogabb pillanata volt,mikor,igaz csak két másodpercre,de először megláttam a fiamat,és miután összeférceltek együtt töltöttük az estét hármasban.Mivel fel ugye nem kelhettem,így igazából kézbe venni nem tudtam,mégis hatalmas boldogság volt,hogy ha már úgy is alakult a helyzet,hogy fel kellett vágni,legalább ott szuszog mellettem néhány órát,és ismerkedhetünk,mielőtt elviszik éjszakára.Nagyon sajnálnám,ha egy esetleges altatás miatt még ez is kimaradt volna.
2012. okt. 7. 07:55
3/17 anonim válasza:
Az előttem válaszolók mindent leírtak. Ha nem komplikáció miatt kellene altatni, akkor gerincérzéstelenítés. Nekem spinális érzéstelenítéssel csinálták, végigbeszélgettünk, mi történik és nagyon jó volt így, láthattam a kisfiam, az a pillanat, amikor ott, először egymás szemébe néztek felejthetetlen. 3 hónapja volt a császárom
2012. okt. 7. 08:49
4/17 anonim válasza:
nekem is spinális volt, csak odatették az arcomhoz egy puszira,de mégis több mint a semmi.
Így is hiányérzetem van h nem lehetett velem a következő 2 órában, hát még ha altatnak és egyszer csak felébredek és odahozzák h tessék, ő az.
2012. okt. 7. 09:09
5/17 A kérdező kommentje:
Oké. Köszönöm mindenkinek.
Kicsit félek attól hogy miközben műtenek én ébren vagyok, viszont az altatás miatt meg lemaradnék mindenről.
Az orvosom biztat hogy szavát adja hogy az égvilágon semmit nem fogok érezni, viszont ha tényleg annyira rettegek akkor el is altat ha gondolom.
Épp ezért kérdeztem.
Tehát tutira semmit nem éreztetek, ugye?
2-szer volt altatásos császárom, és most a 3. lehetne a kivétel. Most tényleg megtapasztalhatnám milyen hallani amikor először felsír stb.
Viszont félek az egésztől...
2012. okt. 7. 09:50
6/17 anonim válasza:
Ne félj:))
Semmit az égvilágon nem fogsz érezni,és csodálatos élmény lesz.Már amennyire egy műtét lehet.
2012. okt. 7. 09:55
7/17 anonim válasza:
A legtöbb császár érzéstelenítéssel történik.Altatni ÁLTALÁBAN sürgősséginél vagy kivételes esetben szoktak.Nekem altatásos,sürgősségi császárom volt.Leesett a baba szívhangja,előtte kaptam EDA érzéstelenítőt,de még nem hatott így altattak.Az volt a lényeg,hogy egészséges legyen.De kár érte.Zokogva toltak engem a műtőbe,másfél órával a lányom születése után ébredtem,azt sem tudtam egészségese,semmit.Érzéstelenítőset választanám.
2012. okt. 7. 10:28
8/17 anonim válasza:
Én az altatást választanám, mert rettegek a gerincérzéstelenítéstől. Egyrészt pont ott, ahova szúrnák, van elég rossz állapotban a gerincem (erőteljes szűkület, csigolyatörés, sérv stb.), emiatt amúgy is elég veszélyes lenne oda szúrni. A kistestvéremnek is hasonló bajai vannak a gerincével, őt egy agyvelőgyulladásnál lumbálni kellett, több, mint 10-szer (!!!) szúrták meg, mire sikerült, ráadásul leszakították egy részen a dúrazsákját, csak a szerencsének köszönheti, hogy hihetetlen fájdalommal, és pár hetes újra pelenkás korszakkal megúszta. Ezek miatt én eda-t sem kérek... Másrészről egészségügyis vagyok, a párom sebész, a kórházunkban állandóan ők teszik helyre a császárokat, mert a nőgyógyászok (elégséges gyakorlat híján), folyton belevágnak a bélbe is, ezért nem akarnám ébren tölteni, mert attól rettegnék, hogy mikor vágnak félre. Szóval nálam az érzéstelenítés nem játszik.
2012. okt. 7. 12:40
9/17 anonim válasza:
Nálunk nincs választás, érzéstelenítés van, aug.29-én szültem a 3. babámat császárral érzéstelenítéssel.
Szerintem az utána következő fájdalom sokkal rosszabb, mint a gerincbe szuri.....
2012. okt. 7. 13:08
10/17 anonim válasza:
fájdalmat nem érzel, csak annyit hogy huzigálnak, de nem fájdalmas, csak a tudat rossz, hogy benned vannak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!