Zalaegerszegi kórházban van a szülésznőknek tarifájuk, ha fel szeretnék fogadni valakit?
Köszönöm Kedves utolsó válaszoló! Gratulálok a babádhoz! Kisfiú,vagy kislány lett?
Ami kérdés most eszembe jut,hogy apás szülésnél (ha neked az volt) apuka hova mehet be veletek és meddig lehettek együtt hárman szülés után? Baba egyből nálad marad? Mikor lehet látogatót fogadni,van kikötött időpont ? Esetleg ami jó-rossz tapasztalatod volt leírhatnád,minden érdekel :) Köszönöm!
Igaz én 5 hete szültem, de válaszolok.
Nálunk mindig apás szülés volt. Apuka bejöhet a szülőszobára, de csak a speciális kék ruhában, aminek az ára 1000 ft. Egész végig veled lehet, bármikor kimehet, majd visszamehet. Ha megszületett a baba és minden ok, akkor rád rakják egyből, majd pár perc múlva elviszik és fürdetik, mérik öltöztetik, ahivá apuka is elkisérheti. Aztán visszaviszik és ott lehettek egy órát hármasban. Majd egy óra letelte után a babát elviszik, de apuka maradhat. Összesen 2 órát kell ott lenni szülés után megfigyelésen, abból az első órát hármásban töltitek a babával, a második órában meg kettesben leszel apával.
Utána téged felvisznek a 3. emeletre, ahová látogató nem mehet be. Látogatni bármikor mehetnek, a babát a folyosó végén lévő üvegajtóhoz ki lehet tolni és a látogatók azon keresztül nézhetik.
Látogatási időn kivül is ki lehet tolni a babát, de van amikor morognak érte, pl ha vizsgálat van, vagy a doktornő is ott van.
Köszönöm szépen! :)
Neked is gratulálok a babádhoz! :)
13-as vagyok
A csecsemősök szerintem nagyon aranyosak, talán 1-2 van aki mogorvább, de mindenki aranyos és segítőkész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!