Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Zalaegerszegi kórházban van a...

Zalaegerszegi kórházban van a szülésznőknek tarifájuk, ha fel szeretnék fogadni valakit?

Figyelt kérdés

2014. febr. 13. 21:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Szia! Én 5 napja szültem Zalaegerszegen szóval ha valamiben tudok segíteni szólj.
2014. febr. 17. 10:19
 12/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm Kedves utolsó válaszoló! Gratulálok a babádhoz! Kisfiú,vagy kislány lett?

Ami kérdés most eszembe jut,hogy apás szülésnél (ha neked az volt) apuka hova mehet be veletek és meddig lehettek együtt hárman szülés után? Baba egyből nálad marad? Mikor lehet látogatót fogadni,van kikötött időpont ? Esetleg ami jó-rossz tapasztalatod volt leírhatnád,minden érdekel :) Köszönöm!

2014. febr. 17. 13:54
 13/18 anonim ***** válasza:

Igaz én 5 hete szültem, de válaszolok.

Nálunk mindig apás szülés volt. Apuka bejöhet a szülőszobára, de csak a speciális kék ruhában, aminek az ára 1000 ft. Egész végig veled lehet, bármikor kimehet, majd visszamehet. Ha megszületett a baba és minden ok, akkor rád rakják egyből, majd pár perc múlva elviszik és fürdetik, mérik öltöztetik, ahivá apuka is elkisérheti. Aztán visszaviszik és ott lehettek egy órát hármasban. Majd egy óra letelte után a babát elviszik, de apuka maradhat. Összesen 2 órát kell ott lenni szülés után megfigyelésen, abból az első órát hármásban töltitek a babával, a második órában meg kettesben leszel apával.

Utána téged felvisznek a 3. emeletre, ahová látogató nem mehet be. Látogatni bármikor mehetnek, a babát a folyosó végén lévő üvegajtóhoz ki lehet tolni és a látogatók azon keresztül nézhetik.

Látogatási időn kivül is ki lehet tolni a babát, de van amikor morognak érte, pl ha vizsgálat van, vagy a doktornő is ott van.

2014. febr. 17. 14:14
 14/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! :)

Neked is gratulálok a babádhoz! :)

2014. febr. 17. 15:57
 15/18 anonim ***** válasza:
Én vagyok aki nemrég szült. Már előttem a kérdéseid nagy részét megválaszolták. Nekem a bennt tartózkodásról elég rossz tapasztalataim vannak. Segítséget mindenképpen kérjél, ha valamiben nem vagy biztos akár többször is mert nálunk volt hogy többször hiába szóltunk szobatársakkal ránk sem néztek. Van egy-két kedves csecsemős de nekem a legtöbb elég goromba volt. Lehet mondjuk, az is közrejátszott most, hogy nagyon sok szülés volt nem is fértek el az anyukák az osztályon. Én például már láttam a babámon hogy sárga két napig mondtam azt mondták hogy nem is. Aztán hazajövetel előtti nap este szóltak hogy tényleg sárga. Ott izgultam, hogy hazajöhetünk-e aluszékony lett a babám, lehet ha előbb ránéznek ez elkerülhető. Lényeg nekem nehéz volt a benntlét.
2014. febr. 18. 11:29
 16/18 anonim ***** válasza:
Én pár hónapja szültem, és akkor is rengeteg szülés volt, így tényleg nagyon leterheltek voltak a csecsemősnővérek. Sajnos legtöbbször ketten vannak az egész osztályra, és ha valaki szül, akkor az egyiküknek lent kell lennie a szülésnél és az utána lévő egy órában, amíg veled lehet a baba. Így nagyon nehéz mindenkinek azonnal segíteni, de kérdezni kell és nyaggatni őket, és segítenek. Én is találkoztam egy-két gorombább nővérrel, de rólam lepergett a modoruk, ahogyan a főorvosnővel sem foglalkoztam, mert engem mondjuk ő akasztott ki teljesen. De van pár tündéri csecsemős, akiken látszik, hogy szeretettel nyúlnak a babához, és van egy idősebb csecsemősnővér, aki pedig rengeteg jó tanácsot tud adni, habár egy kicsit hangos, de a fürdetésnél például lépésről-lépésre mondja, hogy mit miért csinál, otthon hogy kell majd csinálni, és ez hatalmas segítség.
2014. febr. 18. 12:21
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszi ,hogy megosztottátok a tapasztalataitokat! Hát olvastam régebbi fórumokon,hogy a csecsemősök nem túl kedvesek.Gondolom,hogy nehéz lehet ennyi meló,de emberekkel,főleg érzékeny kismamákkal foglalkoznak meg kisbabákkal,ezt válallták.Remélem nem lesz velük gondom,mert én nagyon magamra tudom venni ,ha valaki goromba.Amúgy is remélem ,hogy nem fog kelleni túl sok segítség,habár első baba :)
2014. febr. 18. 15:25
 18/18 anonim ***** válasza:

13-as vagyok

A csecsemősök szerintem nagyon aranyosak, talán 1-2 van aki mogorvább, de mindenki aranyos és segítőkész.

2014. febr. 18. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!