Szült/fog szülni valaki a Zalaegerszegi kórházban? Mit kell bevinni? Kórtermekbe lehet fogadni látogatót? Lehet egy ágyas szobát is kérni? Minden érdekelne!
Most derült ki,hogy az orvosom ott fog dolgozni,már felfogadtam és így én is Z.egerszegen fogok szülni,de semmit nem tudok a kórházról.
Minden tapasztalat érdekelne és az is,hogy ha lehet egy ágyas szobát kérni,akkor azért mennyit kell fizetni egy napra?
Előre is köszönöm a válaszokat!
31 hkm
Csak nem a Gőgőshöz jársz? :)
Pelenkát és popsitörlőt kell vinni a babának.
Szobába nem mehet be a látogató.
Én úgy tudom, nincs 1 ágyas kórterem, de lehet, hogy tévedek.
Boldog babavárást és könnyű szülést!
Sziasztok!
Köszi,hogy írtatok,közben a neten is találtam róla videót is,nagyon szép,tisztának tűnik,remélem a sok fórumos oldalról olvasott rémhírek,hogy nem túl kedvesek az emberrel,nem igazak:)
Kár,hogy nincs egyágyas szoba,a férjem miatt...örültem volna,ha nem kell olyan sokat várnia mire a kislányával lehet majd,de gondolom a fertőzések miatt így jobb.
Ha viszek a babának gyógyszertáros fürdetőt,popsikrémet,hasonlókat,azt engedik használni?
Telefonon ha felhívom az oasztályt,hogy konkrétan mi az amit magamnak és a babának is érdemes vinni,akkor ott tájékoztatnak,vagy be is lehet menni érdeklődni?
Dr. Gőgös Péter a dokim,eddig Marcaliban volt főorvos,de megszűnik a szülészet,ma mondta,hogy egerszegre megy 28-tól.
Jaj még annyit kérdeznék,hogy szülésznőt érdemes fogadni? Van tarifájuk,vagy annyit adok amennyit gondolok?
Köszi a további infókat.
Sajna akkor lehet,hogy lemaradok a szülésznő fogadásról,mert az orvosom még meg szeretné várni a cukor eredményt (nem tudom miért..cukros lettem,nem tudom mi jelentősége van ) és csak a 34. héten fogjuk megbeszélni konkrétan a szülést. de azért majd rákérdezek.
Szia! Nem értem miért ír mindenki ilyen rosszat!!! Először is leszögezem, hogy nem vagyok egészségügyi dolgozó, és nincs, nem volt ismerősöm a kórházban, az osztályon sem. 3 éve szültem kislányomat, de mindenki nagyon kedves volt. Ha kértem segítettek, ha látták, hogy pihenésre van szüksége az anyukának, elvitték a kicsit. Amikor nem ment a szoptatás, egy szó és jöttek segíteni, ha nem szopizott eleget, vitték, és kapta a pótlást. Ha te normálisan állsz hozzájuk, ők is jó rendesek lesznek. Nem pénz kérdése. Kaja szerintem szokásos kórházi koszt,, valóban néha kevés volt, nem hízókúra, a család hozta a "pótlást".
Volt fogadott orvosom, szülésznőm is, mindkettővel meg voltam elégedve, de akár kihez kerülsz - mármint szülésznőhöz - mindegyik nagyon kedves. 32. hétig tudsz fogadni szülésznőt. konkrét árat nem tudok mondani, én 10 000 Ft ot adtam anno, és egy kisebb ajándékkosarat csináltattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!