Mit kell bevinni a szülésnél a Bajcsy kórházba magamnak illetve a babának?
Figyelt kérdés
2013. okt. 7. 11:58
1/6 anonim válasza:
A babának pelenka,popsitörlő,kiskesztyű,sapka (ruhát vihetsz,ha szeretnél,de egyébként adnak ruhát.
Magadnak :betét,hálóing,2 papucs,wc-papír,szalvéta,evőeszköz,én vittem kistányért is,pohár,törölköző,tisztálkodószerek,esetleg wc fertőtlenítő kendő(én legalább is vittem)+papírülőke,
a szülőszobára: 1 törölközö,betét,ásványvíz,szőlőcukor,páromnak 1 papucs,wc papír.A babának 1 pelenka,a sapka,és a kesztyű
2/6 anonim válasza:
még az előző válaszoló felsorolásán kívül
cumisüveg, mert van mikor vizet adnak a babának, vagy tápszer kiegészítést és azt akkor abba teszik amit viszel.
3/6 A kérdező kommentje:
Külön pakoljam azt,amit a szülőszobaba viszek?
2013. okt. 7. 20:29
4/6 anonim válasza:
Én külön pakoltam,de minden cuccom bent volt a szülőszobában.
5/6 anonim válasza:
első vagyok,nekem is bent volt az egész pakkom a szülőszobában,de egy külön kis táskába pakoltam a szülőszobai cuccokat.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! :) remélem mindent jól fogok csinálni :)
2013. okt. 7. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!