Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi a véleményetek dr. Regényi...

Mi a véleményetek dr. Regényi Péter zalaegerszegi nőgyógyászról? Vagy kit ajánlanátok? És kit nem? Miért?

Figyelt kérdés
2013. nov. 3. 20:47
 1/9 anonim ***** válasza:
Őt ne!!!
2013. nov. 3. 22:00
 2/9 anonim ***** válasza:
Na, erre én is kíváncsi vagyok.
2013. nov. 3. 23:16
 3/9 A kérdező kommentje:
Miért ne? Saját tapasztalat alapján? Szakmailag vagy emberileg van vele probléma?
2013. nov. 4. 10:19
 4/9 anonim válasza:
Regényiről nem tudok véleményt mondani, se jót se rosszat nem hallottam, de én a Goldfinger dr-hoz jártam, egy barátnőm is nála szült azt mondta le a kalappal előtte. És még a Vörös Zétát dícsérik
2013. nov. 4. 11:47
 5/9 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Akkor leírom, hogy engem miért érdekel. Én mindkét fiamat a Vörös Zétánál szültem, meg voltam elégedve, mellém állt, mivel mindkettő koraszülött volt, egyik szülésem sima, a másik császár. Szóval a Zétára nem tudok rosszat mondani. Viszont a második gyerekkel befektettek, így három héten át volt lehetőségem tanulmányozni az orvosokat. A Regényitől én is tartottam, mivel jópáran szidták, hogy milyen, a volt sógornőm nála szült ügyeletben, a gátvarrást elszúrta. Én pozitívan csalódtam benne, velem nagyon rendes volt, többször ultrahangozott, volt amikor este ügyelt és leparancsolt az ultrahangba, hogy még egyszer rá akar nézni a babára, mert amit a kollégája látott délelőtt az nem valami megnyugtató. Viziten is normális volt. Amikor bekerültem a kórházba, akkor a Goldfinger volt ott, mit ne mondjak nem valami finoman vizsgált, plusz még be is szólt valamit. De szerintem ne hallgass senkire, menj ahhoz, aki neked szimpi, mert mindenkiről írnak jót is rosszat is. Én is végigzongoráztam a kínálatot, végül ketten maradtak és közülük a Zétát választottam.
2013. nov. 4. 12:30
 6/9 anonim ***** válasza:
Ja, azt kifelejtettem, hogy azért érdekel, mert kíváncsi vagyok, hogy miket írnak róluk. Az biztos, hogy akárkihez jársz és fizetsz neki, teljesen máshogy fog veled viselkedni, mint ha csak összefutsz vele egy rendelésen, vagy akár ügyeletben.
2013. nov. 4. 12:31
 7/9 anonim ***** válasza:

Én mindkét terhességem alatt sztk-s rendelésre jártam, fogadott orvosom nem volt, úgyhogy kb minden dokival találkoztam. Regényi szokott UH-ozni, ő rettentő hangulatember, ha jó napját fogod ki, akkor kedves és elbeszélget, sokáig mozizhatsz, de ha rossz passzban van, akkor csak odavakkant valamit és kész.

A Zéta doki jóképű és kedves, viszont hallottam róla rosszat is (hogy kicsit pénzcentrikus, meg okoskodó), sokan dicsérik a Németh Gábort, meg a főorvost, akinek nem jut eszembe a neve, azt a halk szavú, empatikus idősebb dokit. Szerintem ez mind olyan, hogy kinek melyik stílus fekszik.

Volt még a Horváth Zoli, az a 150 kg-s hatalmas darab doki, na nekem ő volt a legszimpibb, de épp pár hete hallottam hogy rosszul lett rendelés közben és meghalt. :( Fiamat nála szültem, a lányt meg a Zétánál, neki gyakorlatilag annyi dolga volt hogy odatartotta a tálat a szülésznőnek amikor eljött a méhlepény.

Személy szerint én nem ajánlanék dokit, mert feleslegesnek tartok orvost fogadni, viszont szülésznőt igen. Ha érdekel, megírom a nevét, elérhetőségét.

2013. nov. 13. 00:13
 8/9 Ewa22 válasza:
Szerintem egy nagyszerű orvos !
2014. nov. 25. 14:37
 9/9 anonim válasza:
Őt én se ajánlom, kerüld el!
2022. máj. 3. 04:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!