Mi a véleményetek dr. Regényi Péter zalaegerszegi nőgyógyászról? Vagy kit ajánlanátok? És kit nem? Miért?
Én mindkét terhességem alatt sztk-s rendelésre jártam, fogadott orvosom nem volt, úgyhogy kb minden dokival találkoztam. Regényi szokott UH-ozni, ő rettentő hangulatember, ha jó napját fogod ki, akkor kedves és elbeszélget, sokáig mozizhatsz, de ha rossz passzban van, akkor csak odavakkant valamit és kész.
A Zéta doki jóképű és kedves, viszont hallottam róla rosszat is (hogy kicsit pénzcentrikus, meg okoskodó), sokan dicsérik a Németh Gábort, meg a főorvost, akinek nem jut eszembe a neve, azt a halk szavú, empatikus idősebb dokit. Szerintem ez mind olyan, hogy kinek melyik stílus fekszik.
Volt még a Horváth Zoli, az a 150 kg-s hatalmas darab doki, na nekem ő volt a legszimpibb, de épp pár hete hallottam hogy rosszul lett rendelés közben és meghalt. :( Fiamat nála szültem, a lányt meg a Zétánál, neki gyakorlatilag annyi dolga volt hogy odatartotta a tálat a szülésznőnek amikor eljött a méhlepény.
Személy szerint én nem ajánlanék dokit, mert feleslegesnek tartok orvost fogadni, viszont szülésznőt igen. Ha érdekel, megírom a nevét, elérhetőségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!