Zalaegerszegi Anyukák! Dr Goldfinger Jenő Dr-ról mi a véleményetek?
Akkor én leszek a másik véglet.
Amikor szültem, akkor a szobában egy csaj nála szült, és mindennap bejött megnézni, hogy van. Nem pénzéhes, és egész végig vele volt.
Most egy másik ismerősöm szült nála, nem készült gátvédelemre, de azt mondta a Goldfinger, hogy mentsük, a mi menthető, és gátvédelemmel szült a csaj, viszonylag rövid idő alatt.
Az én orvosom nyugdíjba ment, és most én is a Goldfingernél fogok szülni, mert Ő az egyetlen, aki támogatja a spontán ( spontán=gátvédelem) szülést, a többi orvos nem szereti, mert ugye lassabb, mint ha gátmetszést csinálnak.
Az előző hozzászóló nem tudom hányszor szült, de az orvos nincs veled vajúdás alatt, csak a szülésznő, az orvos X időnként megvizsgál, és csak a végén van jelen, minden mást a szülésznő csinál.
A Goldfinger egyébként lelkiismeretes, és nem pénzéhes, mint a többi
Nekem o a fogadott orvosom..sok anyukaval beszeltem,mire dontesre jutottam,hogy megis kit..nagyon aggodom,es felek,raadasul elso baba,ezert szamomra soha nem eleg a tapasztalatokbol:)
Annyit meg megtudnek,higy ki mennyit fizetett a szulesnel?
Mindenkinek koszonom es jo babavarast es babazast! 19hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!