Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Zalaegerszegi Anyukák! Dr...

Zalaegerszegi Anyukák! Dr Goldfinger Jenő Dr-ról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Tapasztalatokra, bármire nagyon kíváncsi lennék. . Köszönöm!
2013. okt. 21. 09:49
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
37%
Nem ajánlom! Ahogy a Győre Dr-t sem. Mindenki mást csak őket nem. A Goldfinger szülésnél nem úgy áll a kismamához ahogy kellene, még a saját kismamáihoz sem. Befut egy perc múlva kiszalad majd hosszú időre eltűnik. Ha nem láttam volna többször a saját szememmel el sem hiszem. Kiabálták a nővérek hívják vissza Goldfinger doktort 82 perce ment el) baj van azonnal császármetszés kell, egy másik anyuka pedig pont ügyeletbe fogta ki őt, le sem tojta, a szülésznő csinált mindent a Doki akkor került elő mikor a baba épp jött kifelé. Az én kislányom majdnem meghalt ő miatta, haza akart küldeni, hogy én ma biztos nem szülök meg, mert nem nyílt a méhszáj, a szülésznőnek köszönhetem, hogy minden rendben. A kislányom nyakára volt tekeredve a köldökzsinór és fájások alatt alig volt szívhang. Sajnos Horváth Zoli doktor pár napja meghalt ő nagyon lelkiismeretes aranyos kedves, megbízható orvos volt. Ajánlom Dr. Vörös Zétát, bár ő nem tud ultrahangozni, mert nincs meg a papírja szüléseknél nagyon oda teszi magát és terhesség gondozás alatt is. és a Főorvos urat, bár az ő betegei 95%-a császáros lesz, mert imád műteni, de jó fej doki! Dr. Horváth Tihamért mogorva kinézetre, de ő nagyon jó orvos, szakmailag talán a legjobb, de kissé pénzéhes. Tihamér egyébként jó fej! Azaz ebből a háromból ajánlanék!
2013. okt. 21. 10:18
 2/18 anonim ***** válasza:
0%
Elírtam nem 82 perce, hanem 2 perce ! :)
2013. okt. 21. 10:19
 3/18 anonim ***** válasza:
10%
Szóba jöhet még Kádasi Doki, vele csak annyi a baj, hogy túl halkan beszél, alig érteni! Dr. Regényi Péter is jó fej! Vagy Német Gábor, Csak Goldfinger, Győre és László Attila ne! :D
2013. okt. 21. 10:22
 4/18 anonim ***** válasza:
95%

Akkor én leszek a másik véglet.

Amikor szültem, akkor a szobában egy csaj nála szült, és mindennap bejött megnézni, hogy van. Nem pénzéhes, és egész végig vele volt.

Most egy másik ismerősöm szült nála, nem készült gátvédelemre, de azt mondta a Goldfinger, hogy mentsük, a mi menthető, és gátvédelemmel szült a csaj, viszonylag rövid idő alatt.

Az én orvosom nyugdíjba ment, és most én is a Goldfingernél fogok szülni, mert Ő az egyetlen, aki támogatja a spontán ( spontán=gátvédelem) szülést, a többi orvos nem szereti, mert ugye lassabb, mint ha gátmetszést csinálnak.

Az előző hozzászóló nem tudom hányszor szült, de az orvos nincs veled vajúdás alatt, csak a szülésznő, az orvos X időnként megvizsgál, és csak a végén van jelen, minden mást a szülésznő csinál.

A Goldfinger egyébként lelkiismeretes, és nem pénzéhes, mint a többi

2013. okt. 21. 13:12
 5/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm Mindenkinek!
2013. okt. 21. 13:37
 6/18 anonim ***** válasza:
90%
Csatlakozom az utolsó hozzászolóhoz. Én is a Goldfingernél szültem de nagyon megvoltam elégedve. Nem pénzéhes és szakmailag is ott van. Én ha szülők másodikat azt is nála fogom!
2013. okt. 21. 18:11
 7/18 anonim ***** válasza:
0%
Első vagyok 4-szer szültem így jól ismerem a társaságot! :)
2013. okt. 21. 19:10
 8/18 anonim ***** válasza:
9%
Előző vagyok vitatnám a második hozzászólót, én egyet szültem most a negyedik babát Dr. Horváth Tihamérnél, végig velem volt, kitartott 13 óra vajúdás alatt, a végén az utolsó 4 órában csak toalettre ment ki, pedig éjszaka volt! :) A végén sajnos sürgősségi császármetszés kellett, utána az őrzőbe is 15 percenként bejött, és az osztályon fent is naponta többször jött, mindent részletesen megmagyarázott mi miért kellett, maximálisan elégedett voltam vele, terhesség alatt is ilyen körültekintő alapos orvossal nem találkoztam még, 25 perces volt egy terhesgondozása! Szültem a Zétánál is ő vele is megvoltam elégedve maximálisan ő is ott volt mindvégig velem! A Goldfinger ha kijön a szülőszobából a kezeit úgy tartja,és a mutató középső úját hogy mindenki, lássa 1 perce még egy leendő anyukába turkált, jót szoktak röhögni a kismamák! :D
2013. okt. 21. 19:18
 9/18 anonim ***** válasza:
90%
Nekem ő volt az orvosom egész terhesség alatt és nála is szültem. Abszolút meg voltam elégedve vele. Mindig türelmes volt velem, minden hülye kérdésemre válaszolt, és mivel én nagyon paráztam a vizsgálatoktól, meg egyáltalán a nőgyógyászoktól, mindig próbálta oldani a feszültséget, gyakran viccelődött. Ő volt az első nőgyógyász egyébként, aki azt mondta, hogy együttérez velem egy probléma miatt, és megérti, hogy gondot okoz. Magánrendelésre jártam hozzá, de nem sajnáltam azt a havi 3 ezer ft-ot, mert havi egyszer hív, ha nincs semmi probléma (van olyan doki egerszegen, aki kéthetente hív, akkor is, ha nincs semmi gond). Egyes vizsgálatokat (pl.: kenetvétel a 36. héten, terhesség eleji uh-k) a kórházban csinált, és soha nem fogadott el érte pénzt. Ami nekem nagyon szimpatikus volt, hogy hitt nekem, bármit mondtam, és a rugalmasságának köszönhetem, hogy nem kellett befeküdnöm a kórházba, mert más orvos a "problémámmal" simán befektetett volna, de én meg tudtam vele beszélni, hogy nincs rá szükség. A szülésnél nem sokat volt bent, mert nagyon gyors szülésem volt, de akkor hívták őt, amikor én hívtam a férjemet, és egyszerre ért be a férjemmel, úgyhogy tutira sietett. Illetve, amit én kértem tőle a szüléssel kapcsolatban, azt tiszteletben tartotta. Emellett sokkal óvatosabban vizsgált, és kevésbé fájt, amikor ő nézte a méhszájat 4, illetve 5 ujjnyi tágulásnál mint amikor előtte az ügyeletes nézte. Vasárnap jöhettem haza a kórházból, és nem is kellett kérnem, ő maga mondta, hogy bejön kiszedni a varratokat. Én elégedett voltam vele, ha előről kezdhetném, akkor is őt fogadnám fel. Én azt is pozitívumként értékeltem, hogy a férjemet abszolút partnerként kezelte, és mindig megkérdezte tőle is, hogy van-e valami kérdése (mindig volt neki ). Bár azt észrevettem, hogy a 9 hónap alatt változott, sokkal fáradtabb és szűkszavúbb mint a terhességem elején volt, de nem is társalkodó nőként tekintettem rá. Ami még egyeseket zavarhat, az a furcsa humora, de nekem is az van, így mindig megértettük egymást, még a szülőágyon is viccelődtünk. A szülésért nem mondott árat, azt mondta, hogy ezen ne aggódjunk, nem fog ezen múlni, és nekünk fiatal szülőként nagyobb szükségünk van a pénzre mint neki. (Akinél én nem szülnék, az a Györe Imre, László Attila, Horváth Tihamér és Vajda György. Valamelyiküknek a hangnemével nem voltam megelégedve, egyikük félrekezelt, az egyikük pedig az ügyeletes orvos volt, aki haza akart küldeni elfolyt magzatvízzel és 4 perces fájásokkal.)
2013. okt. 21. 21:27
 10/18 A kérdező kommentje:

Nekem o a fogadott orvosom..sok anyukaval beszeltem,mire dontesre jutottam,hogy megis kit..nagyon aggodom,es felek,raadasul elso baba,ezert szamomra soha nem eleg a tapasztalatokbol:)

Annyit meg megtudnek,higy ki mennyit fizetett a szulesnel?

Mindenkinek koszonom es jo babavarast es babazast! 19hkm

2013. okt. 22. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!