Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Zalaegerszegi Anyukák! Dr...

Zalaegerszegi Anyukák! Dr Goldfinger Jenő Dr-ról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Tapasztalatokra, bármire nagyon kíváncsi lennék. . Köszönöm!
2013. okt. 21. 09:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Szia! 6 os válaszoló vagyok. Én 2011ben szültem és havonta jártam hozzá akkor 2000ft alkalmanként, szülésnél pedig 40000ft adtam neki.
2013. okt. 22. 17:23
 12/18 anonim válasza:
90%

kedves kérdező! bár már úgyis őt választottad, azért én is írok. Szintén hozzá jártam, de én császáros voltam. Szóval tudd, ha arra kerül a sor, én meg voltam elégedve. Gyorsan kivette a babát és heg is szép lrtt már ha lehet ezt mondani. Lényeg hogy az elégedettek táborához csatlakozom. Én nem magánba jártam és a végén 30 ezret adtam volna de nem fogadta el mert eü.-s vagyok. Hozzáteszem ugyanúgy kezelt mint a többi betegét. Egy nem eü-s barátnőm nála szült és azt mondta le a kalappal előtte, nagyon sokat segített, pedig neki nem volt fogadott orvosa és ügyeletben, éjszaka szült.

boldog babavárást neked

2013. nov. 2. 12:01
 13/18 anonim ***** válasza:

Szia nem tudom nézed e még a kérdésed

,de mi ataoasztalatod?Tudod a számát?

2015. okt. 7. 15:41
 14/18 anonim ***** válasza:
Szia nem tudom nézed emég a kérdésed,de mi a tapasztalatod,meg érte Őt választani,tudod a számát,
2015. okt. 7. 15:42
 15/18 anonim válasza:
0%

:D

Nekem nem volt különösebb tapasztalatom a Zalaegerszegi nőgyógyászok körében egészen 2019 június 9. 10. és 11. napokon.

Történt egy nógyógyászati küret erős vérzés miatt. Konkrétan 2019. május 01- június 13 napig véreztem. Június 9-től olyan erős volt a vrézésem hogy nem tudtam felkelni a WC-ről szabályosan ömlött belőlem a vér. Hajamat sem tudtam megszárítani. Hamosás alatt is kétszer eláztam. 9-én mentőt hívtam. Horváth Tihamér volt ügyeletben. Azt mondta a lábaim között, hogy azonnal beavatkozást igényel. NEM CSINÁLT SEMMIT. Aztán másnap lepasszolt a Goldfinger Jenőnek, aki azt mondta anyukámnak és a húgomnak hogy olyan állapotban vagyok, hogy saját felelősségre sem enged haza. NEM CSINÁLT SEMMIT. MÁSNAP KITETT A KÓRHÁZBÓL. 11-én ismét mentő vitt be. Vajda volt ügyeletben megöklözött. A vizsgáló és a lépcső tiszta vér volt. Fel sem vett az osztályra pedig mentő vitt be. NEM CSINÁLT SEMMIT. Vagyis megfenyegetett, hogyha nem fogom be, drasztikus módon szünteti meg a vérzésemet oly módon, hogy KIPAKOL. 12-én kitett a kórházból. Felmentem a 4-ik emeletre panaszt tenni, de mindenki szabadságon volt. Haza mentem imádkozni, és jött egy olyan hogy Szombathely. Nos oda buszoztam el, úgy hogy a buszt is meg kellett állítani ne vérezzem össze. A szombathelyi pályaudvarról szintén mentő vitt be. Végül június 13-án a szombathelyi osztályvezető főorvos személyen operált meg, de úgy hogy be volt készítve a vércsoportom. Rengeteg vért veszítettem. A kórház vezetősége szerint minden a legnagyobb rendben történt. Nagyon remélem a Várkör 2-ben ezt másképpen látják. Dr. Kádasihoz járok 30 éve sajnos ő sem csinálhatott semmit. Kiderült hogy a vajda nem engedte meg a szükséges beavatkozásokat egyik orvosnak sem. Vajdát június 17-én tökön rúgtam. Eljárás folyik ellenem. Most már ellene is, mivel megragadta a karomat és azóta is viselem a kezének nyomát. Semmelweis napon feljelentettem. Kádasival próbálom rendbe hozni a dolgokat, ugyanis ő arra kért hogy csütörtökig bírjam ki akkor ő lesz ügyeletben, és megkapar, mert ügyeletben az orvos dönthet. Sajnos csütörtökig nem bírtam volna ki. A 7,5-ös hemoglobinom 5,7-re süllyedt azóta is vas tablettát szedek. Remélem mindenkinek segítettem abban a vonatkozásban, hogy kihez NE MENJEN. (vajda goldfinger horváth) Véletlenül se!

2019. júl. 7. 13:33
 16/18 anonim válasza:
0%
Azt elfelejtettem írni, hogy vajda fenyegetése mély nyomokat hagyott bennem, ugyanis anyaságra készülök, és ezzel kapcsolatban voltam két vérvételen. Az egyik véreredmény azt mutatta, hogy lehetek anya, sajnos a hormon nem lett jó, ezt próbáljuk most helyre hozni. Az pedig, hogy vajda azzal fenyegetett, hogy kipakol, mélyen érintett, és remélem a 17-i tökön rúgásom volt ugyanolyan mély, mint az ő fenyegetése. 48 éves vagyok. A Kádasi doktorhoz járok 30 éve, de sajnos ő nem végez ultrahangot. Szombathelyen voltéletem első hüvelyi ultrahangja. Kiderült, hogy miómám is van, és göbök is. Nehéz jó nőgyógyászt találni. Kádasival semmi gondom nem volt a 30 év alatt. Meg tudtam olykor nevettetni, pedig aztán őt nem egyszerű. Pénzt nem fogadott el sosem. Kettő tortával kedveskedtem, a 25 és a 30 éves hozzájárásom évfordulójának alkalmából. A többieknek viszont könyörögtem hogy lássanak el, és hátat fordítva ott hagytak vérezni. Fizikailag jobban érzem magam, lelkileg nagyon megviseltek a történtek. Nem kívánom senkinek, hogy az életéért könyörögjön bármelyik orvosnak is. Hippokratész nem forog a sírjában, hanem ventilátor üzemmódban funkcionál.
2019. júl. 7. 13:47
 17/18 anonim válasza:
Nekem nem régi tapasztalatom van az ifjabbik Goldfingerrel, nekem picit érdekes személyiségnek tűnt. Picit pénzéhesnek tűnt és szar vicceket mondogatott folyton. Kiffejezetten nem ajánlom
2021. dec. 7. 10:01
 18/18 anonim ***** válasza:
Én nem tudom mi lett vele de egy bunkó fasz lett...érzéketlen bunkó úgy beszél az emberrel mint a kutyával ...velem eddig mindig üvöltött...amikor vetélés gyanúval mentem be azt se mondta hogy van e szívhang vagy nincs...nem ajánlom :(
2022. jan. 11. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!