Zalaegerszegi kórházban van a szülésznőknek tarifájuk, ha fel szeretnék fogadni valakit?
Én is és minden ismerősöm is 20ezret adtunk.
Most szültem 5 hete, gátvédelemmel
Akit én kértem meg, hogy szüljünk együtt, ő csípőből elutasította mindenféle pénzzel kapcsolatos beszélgetés-kezdeményezésemet. Azt mondta, neki nincs tarifája, nem azért vállalta el a segítséget. Úgyhogy összekészítettünk neki egy kis csomagot: a közösen kedvenc együttesünk két cd-jét, egy finom bonbont, kimért szálas teát, egy 10 ezer Ft-os Mülleres vásárlási utalványt meg egy kártyát, amiben megköszöntük neki a magunk és a gyerekek nevében amit értünk tett. Teljesen meghatódott.
Amúgy is nagyon szimpatikus csaj, irtóra bírom, a stílusát is meg a hozzáértését, nagyon ajánlom. Bécs Marika a neve.
Kettes vagyok!
Az első szülésemnél nem volt fogadott szülésznőm és a Keszte Andinál szültem, nagyon aranyos volt, végig mellettem volt, tündéri nőszemély.
második gyermekemnél s zintén nem volt szülésznőm, akkor a Somos Nórinál szültem, na Ő megint egy nagyon kedves aranyos tündéri csaj.
Most a harmadiknál volt szülésznőm,a Bocskorné Györgyi. Pont úgy jött ki, hogy Ő dolgozott mikor szültem, és a másik szülésznő meg a Keszte Andi volt. Nagyyon aranyosak kedvesek voltak. A Györgyi volt a fogadott szülésznőm, de ugyanúgy az Andi is ott volt, és nyugtatott, biztatott, kedves volt. Amikor a kisfiam megszületett, akkor viszont mindketten ott voltak, mert nem szült rajtam kivűl más.
A húgom a Horváth Zsuzsinál szült, ő egy fiatal csaj, és őt is bátram ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!