Szabad ordítani, sikogatni szülés közben?
Én mindenkinek zöld kezet nyomtam. Úgy utálom ezt a pontozást....
Köszönöm az eddigi válaszokat, várom még a többieket is :)
Természetesen szabad!
Mindent szabad, amitől úgy érzed, hogy Neked könnyebb!
Engem csitítgatott az ügyeletes szülésznő, hogy elfogy az energiám, hát pont, hogy ebből nyertem egy kicsit (fekve szülesztettek, lábam kengyelben, se kapaszkodni valahová, se se a lábammal ellent tartani, semmit nem tudtam, szörnyű volt :(). A szülészorvosok általában férfiak, nekik fingjuk sincs se arról, hogy mennyire fáj a kitolás, se arról, hogy milyen ilyen iszonyatos erőt kifejteni. Biztos láttál már súlyemelőt, aki üvölt, miközben kinyomja a súlyt. Ha igen, akkor érted a hasonlatot :)
Szia! 3 honapja szultem. 13 orat vajudtam,iszonyatos fajdalmaim voltak,bar en meg nem talalkoztam olyannal,aki azt mondta volna,hogy neki nem fajt.
Nem orditottam,de nem azert,hogy nehogy zavarjam az orvost es a szulesznot,hanem MAGAM miatt,nekem igy volt jo.
A szomszedos szuloszobaban viszont megallas nelkul orditozott es sikitozott egy kismama,egy rossz szot sem szoltak neki.
Szulesnel nincs olyan,hogy ciki,meg nem illik stb. Normal esetben nem illik magunk ala pisilni es kakilni sem,a szuloszoban megis termeszetes es senki nem akad fent rajta.
Olyan ne menjen szuleszetre dolgozni,akit zavar peldaul az uvoltes.Ez kb. olyan, mintha egy fodrasz kiakadna a hajszarito zugasatol.
Az a lenyeg,hogy Neked es a babadnak a legjobb legyen,ez rolatok szol,nem arrol,hogy mi tetszik a jelenlevoknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!